Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA
beste legen jeg har møtt
Lege: Esben Storvand Skreveten utroligt flink og nøye lege, da han var i tvil bled jeg sendt til sykehuset, synd at han har full pasient liste men er forståligt da det er mangel på leger som har innteresse av jobben sin
Esben Storvand
Lege: Esben Storvand SkrevetEn dyktig lege som setter pasienten i fokus.Føler jeg blir tatt vare på .På beste måte.
Dyktig lege
Lege: Trine Fredriksen SkrevetBrukte henne som gynekolog under graviditet. Utrolig koselig og imøtekommende. Syns ikke hun hadde dårlig tid og jeg fikk til og med timen gratis da hun fikk dårlige bilder. Utrolig hyggelig!! Hadde fint reist til hun igjen.
Frekk og ufølsom ovenfor andre!
Lege: Trine Fredriksen SkrevetHun er veldig lite imøtekommende, hun er aldri i godt humør og det virker bare som om hun vil ha deg ut av kontoret fortest mulig. Prøvde å skaffe en slags prevensjon og uten å prate om ulike muligheter hadde hun valgt ut en type jeg slettes ikke likte og det var udiskutabelt å prøve noe annet ( jeg fikset prevensjon hos en annen lege uten problem).
Hun er dårlig på å henvise til andre spesialister og jeg sitter fortsatt uten migrene medisiner, har vært der FEM ganger ang. migrene, ingenting har funket.
Hyggelig og forståelsesfull
Lege: Jelena Parat SkrevetHyggelig og forståelsesfull lege som lytter til hva du har og si og prøver og finne beste mulige løsning. Litt vanskelig og få timer på kort tid, men dette har vel med bemmaning på det aktuelle legesenteret og gjøre. Kan anbefales.