AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Nordåsdalen 44 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Wow! tenkte jeg ved mitt første legebesøk hos henne.. før jeg var hennes pasient (hadde annen fastlege v/ samme legektr.

Lege: Anne-Lisbeth Vabø Skrevet

Henne ønsker jeg å ha som min fastlege!
Umiddelbart føler man seg tatt på alvor hos Vabø. Dyktig, rolig og behagelig - og kunnskapsrik. Her blir man virkelig tatt på alvor. (Jeg er heldigvis sjelden innom legektr.) Hun sjekket den gang umiddelbart direkte opp mot HS - og sørget for videre undersøkelser, samtidig som hun på en god og orienterende måte forklarte omkring diagnosen.
Kan bare ikke få fullrost henne nok.

Grundig og flink, dyktig med pasienter

Lege: Roger Ove Apelseth Skrevet

Jeg og min mann har vært pasient ved senteret i over 30 år. Først ros til de svært dyktige helsesøstrene og dem i resepsjonen! Apelseth gir seg tid, dyktig, flink til å lytte og er en behagelig lege å oppsøke. Men samme erfaring har jeg med dem andre. Vi legger vår helse i deres hender, så det er viktig å føle seg ivaretatt. Takk til dere alle!

Hyggelig, empatisk og kunnskapsrik

Lege: Anne-Lisbeth Vabø Skrevet

Hun er vennlig, imøtekommende og aktivt lyttende. Faglig dyktig og følger opp. Man føler seg trygg og ivaretatt som hennes pasient.

Effektiv lege

Lege: Merete Villanger Nielsen Skrevet

Sjekker flere ting på en legetime.
Kort ventetid på venterommet.
Kontorfellesskap med flere andre leger.
Greit og velfungerende legekontor, der man kommer igjennom på telefon.

Den beste fastlegen jeg noensinne har hatt!

Lege: Anne-Lisbeth Vabø Skrevet

Anne-Lisbeth Vabø bryr seg virkelig om pasientene sine.
Jeg kan takke henne for at jeg kom meg tilbake til jobb etter lang sykemeldingsperiode. Hun ser hele mennesket. I tillegg er hun en hyggelig og flink dame.
Desverre mistet jeg henne som fastlege da jeg flyttet fra Bergen og ingen ny fastlege kan måle seg mot henne. Jeg anbefaler alle som vil bytte fastlege om å velge henne.