AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Nordåsdalen 44 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Behagelig og effektiv

Lege: Geir Erik Vattekar Skrevet

Etter å ha vært kunde i ca. 2-3 år er jeg bra fornøyd med hans tjenester! Han er seriøs og konsulterer skjermer, spør kolleger og tester tilgjengelig faglitteratur. Er nøye med å teste ulike kroppsdelers bevegelighet og sjekker andre tilgjengelige hjelmpemidler FØR han anbefaler adevkat behandling f.eks til fysio - og ikke minst HVOR og hos HVEM undersøkelse(r) & prøve(r) bør utføres. Han virker å ha en meget god og profesjonell kontaktflate i sitt miljø. Geir Erik er sympatisk og har stort sett tid til å lytte på min fremstilling og forklarer meg realistisk hva jeg kan forvente skal bli bedre for å fremme min livskvalitet - jeg er 1939- modell, mann. Geir Erik W. har en lun humor og er grei å kommunisere med. Jeg behøver meget sjelden å vent lengre enn ca. 5 - 10 minutter. Sist gang måtte jeg vente med å få time i hele ca.15 dager (ultimo desember 2017 til 10.01.2018) - Det var sannsynlivis pga av ferieavvikling samt at en annen lege er bortreist på lengre tids etterutdanning.

Kjempe fornøyd

Lege: Anne-Lisbeth Vabø Skrevet

Utrolig fornøyd med Vabø! Jeg hadde en lege før, som prøvde å bruke så liten tid som mulig, og aldri hjalp, også byttet jeg til Vabø og fikk det helt motsatte. Hun bruker den tiden som trengs til deg, og hun bryr seg virkelig. Hun har mye kunnskap og kan hjelpe med det meste, ellers henviser hun deg videre. Hun tar seg også tid til å spørre hvordan det går ellers i livet, som gjerne ikke har noe med helse e.l å gjøre.

Rett og slett en veldig god lege som jeg ikke kommer til å bytte vekk fra. Utrolig fornøyd

Dyktig og hyggelig lege

Lege: Geir Erik Vattekar Skrevet

Lytter godt, og opptatt av pasientene. Hele familien har han som fastlege, han er svært hjelpsom og henviser videre om han er usikker eller jeg ønsker det, f.eks ved gynekolog kontroller.
Generelt superfornøyd med AMS legesenteret, ALLTID time på dagen ved akuttbehov, enten hos Vattekar eller en av de andre fastlegene.

Kunnskapsrik, empatisk og tilstede

Lege: Monika Grimsgaard Skrevet

Jeg har hatt henne som lege i minst 20 år, og føler meg alltid sett, hørt, forstått og henvist videre når det har vært nødvendig. Jeg stoler fullt og helt på henne og ville ikke byttet lege om noen ba meg

Uengasjert

Lege: Merete Villanger Nielsen Skrevet

Jeg har gått til Villanger Nielsen i 15-20 år, og etter hvert besøk tenker jeg å bytte lege. Går derfra mer forvirret og bekymret enn da jeg kom. Eller med inntrykk av at det var et totalt bortkastet besøk uten svar på det man spurte om.

Hun har alltid dårlig tid og man sitter med følelsen av at man bruker hennes dyrbare tid på uviktige ting.