Leger i Nord

City Nord, Stormyra 20 8008 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord

Forferdelig arrogant og dømmende.

Lege: Marcus Vold Skrevet

Har prøvd å gi denne legen mange sjanser ihåp om at vi skal klare å kommunisere fint. Men hver gang ender jeg opp gråtende fra legekontoret da han kommer med mye sårende kommentarer og virkelig trykker meg ned. Føler han har 0 forståelse og føler meg veldig sett ned på og i veien. Blir bytte av fastlege nå.

Lytter og tar pasienten på alvor

Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad Skrevet

Jeg har fått meget god hjelp og oppfølging av Jonne. Han lytter og tar meg seriøst. Tar seg tid og bryr seg. Jeg bytter aldri fastlege. Anbefales!

Usympatisk og ufin

Lege: Eldbjørn Magnus Furnes Skrevet

Han avbryter ofte når jeg prater, er alltid sen og tar meg ikke seriøst når jeg forteller noe uansett vor tungt og vanskelig det er for meg å si det. Jeg går alltid ut av kontoret å føler meg bedriten og angrer på at jeg dro.

Arrogant og lite forståelsesfull

Lege: Marcus Vold Skrevet

Hyggelig i starten, etter hvert endret det seg.
Er ofte arrogant og lite forståelsesfull, spesielt hvis man ikke «snakker han etter munnen». Virker irritert.
Jeg blir som oftest behandlet på en nedlatende måte, spesielt de gangene det er mer komplisert og jeg virkelig trenger legen. Han har kommet med kommentarer som er sårende og upassende. Jeg føler meg i veien og gruer meg til legetime.
Anbefales ikke

Ovenfra og ned

Lege: Marcus Vold Skrevet

Marcus var en grei fastlege i starten, men etterhvert som jeg fikk mer og mer problemer med hels hele han mer og mer arrogant. Føler meg dum for å være syk når jeg er hos han og han kan komme med unødvendige kommentarer som ikke har noe med helsetilstanden min å gjøre. Sist jeg var der sa han med vitner tilstede at på ett tidspunkt måtte man bare velge å gi meg opp for vi vet hvordan vei det går. Jeg vil og må ha en fastlege som kjemper for helsa mi til siste slutt, det er vel strengt talt hele poenget. Jeg har blitt lei meg de siste 10 gangene jeg har vært der og man føler seg dum når man er der. Vet om mange flere som føler akkurat det samme. Farlig dyktig, men null forståelse for hvordan man prater med mennesker. Anbefaler alle å velge en annen lege, nå står jeg på venteliste for ny fastlege.