Eldbjørn Magnus Furnes

Autorisasjon (2010)

Venteliste

34 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Leger i Nord Telefonnummer75 55 06 0075 55 06 ...
City Nord, Stormyra 20 8008 Bodø
Eldbjørn Magnus Furnes er en av 58 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Eldbjørn Magnus Furnes

Usympatisk og ufin

Han avbryter ofte når jeg prater, er alltid sen og tar meg ikke seriøst når jeg forteller noe uansett vor tungt og vanskelig det er for meg å si det. Jeg går alltid ut av kontoret å føler meg bedriten og angrer på at jeg dro.

Trygg og evne til å tilegne seg ny kunnskap

Har god oppfatning av denne legen både under graviditet og i etterkant med oppfølging av barn. Har ikke løpt ned dørene på legekontoret, men de besøkene og problemstillingene jeg har kommet med har blitt tatt på alvor og sjekket opp i. Tar seg god tid med hver enkelt pasient og opplever ikke at han stresser med å få meg ut selvom han nok har nok å gjøre.

Lite imøtekommende

Har tidligere mottatt helsehjelp fra Nordland Medisinske Senter og Leger i Nord. Har alltid hatt gode opplevelser med leger og helsepersonell. Da min tidligere fastlege sluttet ble jeg tildelt denne. Det ble en skikkelig nedtur. Som skrevet før av andre er han sikkert grei til enkle ting.

Når det kommer til utredning, oppfølgning og henvisninger - da kommer han til kort. Han er sterk på sine meninger. Man føler seg overkjørt og ikke ivaretatt. Lite imøtekommende lege, som ikke anbefales.

Jeg var heldig som kunne fjerne meg fra hans pasientliste. Mitt ønske er flere fastleger slik at alle pasienter har reelle valgmuligheter.

Stødig og behagelig

Fantastisk fastlege som virkelig lytter, tilegner seg ny kunnskap om det trengs og stiller opp. Stort pluss at han er flink med barn. Jeg fikk svært god oppfølging av han da jeg var gravid og i etterkant av svangerskapet. Anbefales på det sterkeste, beste fastlegen jeg har hatt hittil.

Grundig og forståelsesfull

Fastlege for meg om mine tre barn. Jeg opplever at han er lyttende og interessert. Barna føler seg trygg hos ham, og han følger alltid opp. Om han ikke kan hjelpe blir vi henvist videre. Veldig fornøyd.