Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord
Arrogant
Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad SkrevetVeldig missfornøyd med kundebehandlingen hos Jonne,han er nedlatende og arrogant mot sine pasienter,hører ikke på hva du som pasient har og fortelle,han får deg til å føle deg dum og ubetydelig. Han haster gjennom "timen", trekker kjappe konklusjoner og sender deg fort ut igjen. Aldri en god følelse å forlate etter en time hos Jonne.
Legen er ikke my coop of tea
Lege: Michael Haugen Skrevet"
Synes han er arrogant. Jeg er ikke så ofte hos lege forddi jeg trenger det ikke. Jeg var hos Haugen for ca. 4-5 år siden,da for å få målt kolestrolet,blosukker, blodprøve, altså en vanlig helsesjekk. Han spurte da hvorfor jeg jeg trenkte dette. Jeg skyller å fortelle at før dette besøke så har jeg nesten aldrig besøkt denne legen.
Dårlig tilgjengelighet og oppfølging
Lege: Michael Haugen SkrevetFlink å lytte, men virker skeptisk til det man sier.
Flink til å henvise videre når han ikke kan og godt at han ikke bare sender folk hjem med sykemld i stedet for å sjekke hva som egentlig er årsak til sykdom.
Tar seg tid
Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad SkrevetViser stor interesse for å finne løsninger og tar seg tid til å lytte.
Fastlegen min
Lege: Michael Haugen SkrevetFornøyd med legen. Føler meg tatt på alvor for mine plager.