Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord
Dyktig og lyttende
Lege: Jonne Stig-Erik Kalstad SkrevetJonne er en lege som er god til å lytte og vise omsorg, samtidig som han er faglig dyktig. Både jeg, kona og svigermor er svært fornøyd og anbefaler ham på det sterkeste
Dyktig og hyggelig
Lege: Marcus Vold SkrevetHar hatt ham som fastlege i snart to år. Marcus fikk meg til å ta tak i mine egne problemer, ga meg skikkelig god motivasjon. Jeg betrakter meg nå som frisk, og takker dette for puffet jeg fikk fra Marcus!
Trygg og Kunnskapsrik fastlege
Lege: Michael Haugen SkrevetMichael er en fantastisk lege, jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos han. Han lytter, og tar meg på alvor. Han har glimt i øyet, og kan samtidig være litt streng - og det er bare flott.
Hyggelig og følger godt opp.
Lege: Marcus Vold SkrevetTar seg god tid til meg som pasient. Synes jeg får den hjelpen jeg trenger og blir fulgt opp. Han er klar på at pasient er i fokus og sier jeg ikke må nøle med å kontakte han om det er noe. Dette er betryggende. Også de øvrige på kontoret er hyggelige og imøtekommende når det gjelder forespørsler om time eller resepter.
Veldig misfornøyd.
Lege: Eldbjørn Magnus Furnes SkrevetHan var vikar for vår fastlege i en periode. Vi vurderte å bytte fastlege. Møtte mye motgang å var veldig sterk på sine meninger. Følte meg rett å slett overkjørt av legen. Vill ikke anbefale han om du ønsker en lege man kan få hjelp av istedenfor motgang og personlige meninger... Veldig uprofesjonell lege.