Dyrendals Medisinske Senter

Dyrendalsveien 13C 1778 Halden

Siste vurderinger av behandlere ved Dyrendals Medisinske Senter

Er egentlig ikke interressert

Lege: Sophia Pippa Stranger Skrevet

Hun sender ikke videre, oppleves som vanskelig å få henne til å tro på deg, er ikke interessert i å samarbeide med andre instanser, veldig vanskelig å få papirer videresendt selv etter mange på minnelser.
Opplever at man må mase seg til alt.

Elendig

Lege: Sophia Pippa Stranger Skrevet

Hun lytter ikke, ler av problemene dine, og stresser med å få deg ut når du endelig har kommet inn. Alltid forsinket og ekstremt uprofesjonell. Mer verdt å bruke tiden og pengene på kontordamen. Mye hyggeligere

La det skure-mentalitet overfor pasienten

Lege: Sophia Pippa Stranger Skrevet

Gå ikke til denne legen hvis du er alvorlig syk og trenger henvisning til spesialist. Holdningen er "oops, det glemte jeg" (uten beklagelse), og deretter ny glemming.

Dyktig og presis lege

Lege: Jonas Peter Nicklasson Skrevet

Helt klart dyktig og presis beskriver han meget godt.
Her får man timen når man har den (svært mange andre sitter man og venter i timesvis).
Han tar alltid på alvor det man sier - og opplever nå etter over ti år med han som lege at man får den hjelpen man trenger.
Han sier sannheten - og kanskje derfor noen som reagerer om de bare vil han noe som klør i øret eller sitt eget ønskesvar.
Kan på det tryggeste anbefales faglig såvel som hyggelig person. Vi har hele familen med 3 små barn hos han.

Han er også en av få som har et genialt system med sms for timer og sykmelding - noe som gjør det enkelt å få ordnet dette innen 24 timer som er hans svarrespons.

Er det viktig får man time raskt - ellers 5-10 dager.

Jeg har forøvrig arbeidet opp mot leger i min egen profesjon og sett mye - så det burde veie for noe.

Hilsen fornøyd kunde.

Ikke å anbefale

Lege: Jonas Peter Nicklasson Skrevet

Tar seg ikke tid. Det føles at du må skynde deg for å komme deg ut av kontoret. Standard svar: "Alt er bra " eller "Det skal være sånn ". Ingen råd eller anbefalinger å få, informasjon må dras ut.
Veldig fornøyd med damene som jobber der. Jeg har faktisk fått mer hjelp og anbefalinger av dem. Liker bestilling av timen og resept på SMS.