Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dyrendals Medisinske Senter
Ikke hyggelig
Lege: Jonas Peter Nicklasson SkrevetDenne legen tar ikke pasientene sine på alvor. Han er dårlig på å lytte, har altfor dårlig tid og er vanskelig å få henvisninger av. Veldig dårlig på å snakke med barn. De årene jeg gikk til ham fikk jeg mer hjelp av sekretæren hans (veldig hyggelig) enn av legen selv. Valgte å bytte lege, nå er jeg veldig fornøyd!
Anbefaler ikke Nicklasson!!
Effektiv og god service
Lege: Jonas Peter Nicklasson SkrevetLegen er lett å snakke med, tar det man sier på alvor. Videre er min erfaring at han lar deg som pasient finne løsninger/forslag selv og jeg har aldri følt meg mistrodd eller ikke blitt tatt på alvor. Han setter også foten ned dersom man vil til spesialister som er unødvendig å oppsøke. Dette er kanskje ikke legen for deg som trenger en lege som gir deg alle svarene, men for de pasientene som selv ønsker å ha endel styring selv og ønsker selv å jobbe aktivt med sin egen helse/og som tar endel initiativ på egenhånd. Han støtter opp om det meste så lenge det er fornuftig. Lett å få time/resepter med sms bestilling og man kommer fort inn ved akutt sykdom.Lett å parkere og fint med andre helsetilbud i samme bygg. De fleste av helsesekretærene er også veldig koselige og tar seg alltid tid til en prat. Min samboer,gamle mor, begge søsken m fmilie har han som lege.
Lytter ikke.
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetLegen er ikke interessert i hva jeg tenker om problemene mine. Er alltid for sen og er vanskelig å få tak i på telefon.
Elendig
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetForstår ikke hva hun sier, hun lytter ikke,tar deg ikke seriøst. Rett og slett uprofesjonell og useriøs!
Dårlig lege
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetLovet å skrive henvisning til spesialist, Måtte purre fire ganger før det ble gjort. Hun lyttet ikke, og jeg måtte selv komme med alt. løsninger på problemet.