Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stangeberget Legesenter
Kjempe fornøyd
Lege: Zoltan Karosi SkrevetEr utrolig fornøyd med dr.karosi. han lytter godt til pasienten og er effektiv og presis. Tommel opp
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Zoltan Karosi SkrevetRett og slett en suveren lege! Imøtekommende og løsningsorientert. Han tar pasienten på alvor og han gir deg trygghetsfølelse:)
Takk til beste lege jeg har fått
Lege: Zoltan Karosi SkrevetDen snilleste, beste, flinkeste..... Endelig en LEGE som tar ting på alvor. Lytter og hjelper. Henviser til videre behandling, Pressis ikke minst !!!
Langt ifra fornøyd.
Lege: Jan Friedl SkrevetHan er frekk å spydig å hører ikke på hva du har å si. Hadde time hos han der jeg først måtte vente i 30 min fordi han hadde glemt meg bort, kommer inn å var helt paff der jeg satt, reiste meg opp å gikk gråtende ut tilslutt. Aldri vært borte i noen som har vært så slem mot meg.
Den beste legen æ vet om, han er sårt savnet nå når han har flyttet - ingen er som han , kunne ikke vært mer fornøyd
Lege: Zoltan Karosi SkrevetVerdens beste lege, tilgjengelig , lytter , kommer alltids til bunns i hva som er galt. Hyggelig. De som får han til Lege er veldig heldige .