Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stangeberget Legesenter
Jan Fried bruker tid på sine pasienter!
Lege: Jan Friedl SkrevetHar man ikke noe hyggelig å si synes jeg man kan holde munn, har lest alle de negative meldingene og synes at noen burde få fram litt positivt! Friedl bruker tid på sine pasienter, han bryr seg, hører på hva man har å si, leser journalen nøye og setter seg nøye inn i din sak! Vil du ha en lege med litt humor som ikke er så innmari "trøttsom" så er han rett for deg! Tommelen opp for friedl!😊
Fornøyd!
Lege: Jan Friedl SkrevetJeg har hatt Fridl til lege i 9 år nå og er kjempe fornøyd! Han tar seg alltid god tid til meg, og undersøker nøye der det er behov for det. Etter en vanskelig tid jeg hadde i høst fikk jeg svar på blodprøver i posten med ett brev fra han hvor han ønsket meg alt godt og lykke til. Det settes pris på! Liker også at det virker som om han alltid skumleser igjennom journalen din før du kommer inn så han skal "kjenne" deg igjen. Det får meg til å føle meg trygg. Ser flere her skriver at han gir lite oppmerksomhet og skriver mye på PC, det syns jeg bare er bra så han dår dokumentert alt grundig. Tipp topp, tommel opp til Fridl:)
Den beste legen!
Lege: Zoltan Karosi SkrevetVeldig flink og dyktig legen! Har stor ønske å hjelpe og viser engasjement og forståelse til pasienten. Veldig hyggelig! Tar ikke lang tid til å få riktig behandling.
Ingen god lege...
Lege: Jan Friedl SkrevetDenne legen råder jeg ingen og bruke. En meget spesiell mann som er vanskelig å få til en dialog med, han hører ikke på hva du sier og avbryter deg i ett sett. Viser ingen respekt eller omsorg for deg som pasient, er til tider ufin og direkte arrogant. Sitter for det meste vendt mot PCen og skriver,føler ikke at han er genuint interessert i meg som pasient. Kjenner igjen mye av det andre skriver om denne legen her, jeg skal i hvertfall få meg en ny fastlege.
Takk gud at jeg fikk byttet!
Lege: Jan Friedl SkrevetForferdelig opplevelse. Arrogant og usympatisk lege med veldig dårlig kundebehandling og et direkte nedverdigende språk. Jeg holder meg langt unna!