Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleeng Legesenter
Superfornøyd.
Lege: Geir Kristensen SkrevetHar tatt seg god tid selv om han var forsinket. Han har sagt at du går ikke ut herifra før vi er ferdige selv hvor lang tid det måtte ta.
Jeg følte meg hørt og tatt på alvor
Lege: Kristoffer Bordado Simensen SkrevetNytt legesenter og ikke alt er på plass ennå. Simensen gjorde et godt inntrykk på meg. Han virker ærlig og lyttende og tar seg tid. Jeg følte at han tok meg på alvor og hadde gode innspill og forslag til løsninger. Hans kollega virket uinteressert og hadde lite å bidra med, med hensyn til løsning.
Jeg har hatt store vansker med å komme fram på telefonen, og en akkutime tok 6 dager og ble forandret to ganger, siste gang med bare 2 timers forvarsel. Oppfølgning gikk imidlertid raskere.
Verste legen jeg har hatt.
Lege: Geir Kristensen SkrevetHar ett arrogant fremtredende.
nedlatende og lite medmenneskelighet.
Mye venting. Tar seg ikke tid til å høre på deg.
Damen i resepsjonen var sur og lite hjelpsom.
Full av energi.
Lege: Geir Kristensen SkrevetTypen som brenner begge sider av lyset. Gir alt til det er tomt.
Litt dårlig på å følge opp meg, men det er ikke alltid så lett så se det når folk trenger hjelp.
Ung, full av livsgnist, liker mennesker og prøver hardt.
Byttet lege.
Lege: Geir Kristensen SkrevetDårlig kommunikasjon, veldig dårlig tid, lite interessert. Har vært mange år på samme legekontor men har nå byttet lege.