Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleeng Legesenter
Bytter lege
Lege: Geir Kristensen SkrevetKommer aldri i gjennom på tlf og det er sen tilbakemelding på . Veldig lite behjelplig, og man sitter igjen med stor frustrasjon.
Skuffende legesenter
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetLegen er typisk "kom deg opp av sofaen så ordner alt seg". Forstår seg hverken på fysisk eller psykisk sykdom. Han vil heller fortelle deg hvordan du har det enn å lytte til hvordan du faktisk har det. "Har du vondt i ryggen? Løp det av, det hjelper ikke å sitte i sofaen med prolaps!"
Kontordamene er late, ubehjelpelige og lite oppmerksomme. Byttet så fort jeg bare kunne.
God og snill lege
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetJeg er veldig fornøyd med min fastlege! Han husker alt jeg har sagt tidligere og tar seg god tid! Gått til han i 11-12 år og vil IKKE bytte! Tillitsfull og dyktig lege!
En utrolig bra lege
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetHan er en dyktig lege som hører på det du har å si å tar deg alvorlig. Føler alltid at han har god tid selvom han kanskje er forsinket. Han er også veldig ærlig med at hvis han er usikker på noe så blir man sendt videre til di som vet mer. Syns også serkritærene er uhøflige og frekke til tider. (Selvfølgelig ikke alle)
Byttet lege
Lege: Geir Kristensen SkrevetHyggelig lege, men bruker kort tid på pasienten.
Snakker lite, får ikke en ordentlig tilbakemelding på "hva som feiler deg".