Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Frekk og arrogant
Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli SkrevetVar hos henne på akutt time med smerter under brystet. Hadde forhøyet crp og legen nekta å behandle/ og undersøke meg om jeg ikke tok av meg klærne mine. Fortalte da at det ville jeg ikke gjøre om det ikke var nødvendig, da sa hun at hun skulle lytte på lungene (noe som ble gjort på meg for en uke siden) da kunne jeg bare løfte opp genseren (har undersøkt lungene flere ganger og aldri blitt bedt om å ta av klærne. Hun var svært frekk og arrogant i måten hun snakket på generelt også. Brukte lang tid på alt og venta hvertfall 30 minutt på at hun skulle sjekke crp. Sendte meg hjem og nekta å behandle og undersøke meg selv om jeg hadde for høy CRP.
Veldig flink
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetSetter seg veldig inn i sykdomshistorien. Hver gang jeg kommer til time starter vi timen alltid med en kaffe kopp. Veldig flink lege
Beste legen jeg noensinne har møtt
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetDette er en lege som tar deg på alvor, gir deg ikke medisiner for absolutt alt, og prøver heller å finme ut HVORFOR. Jeg har aldri truffet en lege som er så forståelsesfull og kunnskapsrik som Ronald, og jeg skal alltid ha han som lege! Skulle vært mulig med flere stjerner!
Vært min fastlege i over 10 år
Lege: Erlend Jørgensen SkrevetSuperfornøyd med Erlend, bruker god tid på undersøkelsene og forklarer god underveis. Et tilfelle der han var borte og jeg måtte inn til noen andre, fikk jeg et utfyllende brev med info om hva og hvorfor. Super oppfølging der altså!
Super
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd, super lege for meg og mine barn. Veldig forståelsesfull også når det er noe som trenger litt tid.