Legene på St.Hanshaugen AS

Pilestredet Park 11 A 0176 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS

Streng med sykemeldinger og B-preparater

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Hyggelig og vennlig, men gir mye motstand ved sykemeldinger og sterke medisiner som sobril, imovane osv. Det har ført til at jeg ikke har harså mye sykefravær som tidligere og trives bedre på jobben. Terskelen for å "sykemelde meg" har blitt større.

Han liker å gjøre et grundig arbeide, så de gangene jeg har bestilt henvisning eller tilsvarende har jeg måttet komme til time. Han gjør det meste selv, bla celleprøve og føflekkfjerning, men henviser til spesialist hvis vi ikke kommer i mål.

Han er flink med elektroniske løsninger. Jeg kan bestille time, eResept og ekonsultasjon på helsenorge.no. Bestiller alltid time på nett og slipper ventetid på telefon. Pleier å få time innen et par dager, evt samme dag hvis det haster.

Han er ikke på kontoret hver dag, men jeg får time hos de andre legene hvis det haster. Litt trekk for tilgjengelighet.

Den beste legen!

Lege: Velaug Aakre Kristoffersen Skrevet

Fantastisk bra oppfølging. Trygg, faglig dyktig og jeg stoler fullt og helt på hennes vurderinger. Man føler seg ivaretatt og at man er i aller beste hender. Meget seriøs, profesjonell og tillitsvekkende.

Koselig, personlig og kunnskapsrik lege

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Veldig fornøyd med Dr. Mel som er flink til å ta meg på alvor og følger opp etter legetimene. Hun har tydelig kunnskap og hører på hva jeg har å si, og tror på meg på hva jeg føler. Nøler ikke med å ta en ekstra blodprøve og sjekker gjerne en ekstra gang, av og til også for å gi meg bekreftelse på det jeg lurer på.

Beste legen jeg og min sønn har hatt

Lege: Linda Siddiqi Skrevet

Skal flyttet så må bytte lege, men jeg vurderte å reise den lange veien for å beholde henne!

Hun er varm, grundig og veldig flink.
Fantastisk med barn er hun også.
Anbefaler hun på det varmeste.

Nedlatende og uprofesjonell

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Dr. Sheranti var ved første møte en hyggelig dame, men det tok ikke lang tid før flere problemer oppstod. Hun er veldig nedlatende og behandler meg med lite respekt. Da jeg i flere år har hatt kroniske ryggsmerter uten å finne en årsak, forteller hun meg at jeg kan ta en Ibux. Selv når jeg forklarer at selv de sterkeste smertestillende tablettene ikke hjelper, velger hun å ignorere det helt. Det er også helt umulig å få en sykemelding.
Hvert legebesøk har vært stressende og frustrerende, og ved aller siste besøk fikk hun meg til å bryte sammen i gråt.

Man oppnår veldig lite etter en samtale med henne, og man må ofte mase for å henne til å faktisk ta tiltak.

En dag ventet jeg i en time på å få komme inn til lege, da en annen fastlege kom å sa at Sheranti ikke var der i dag, selv om jeg hadde snakket med Sheranti dagen i forveien om å komme inn til time. Ingen sa ifra om at timen var blitt avlyst.

Jeg kan på ingen måte anbefale henne som fastlege.