Legene på St.Hanshaugen AS

Pilestredet Park 11 A 0176 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS

Fantastisk lege!

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Dette er den første fastlegen jeg har som jeg føler meg 100% trygg og komfortabel hos. Han ser meg som pasient og tar problemene jeg kommer med på alvor. Han er også utrolig dyktig med barn. Kommer nok aldri til å bytte fastlege så lenge Umer jobber i Oslo

Faglig dyktig, hyggelig og anbefales på det sterkeste. Min fastlege de siste 10 årene.

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Sheranti har vært min fastlege gjennom snart 10 år, og jeg har kun positive erfaringer. Hun er alltid presis til timene, har gitt meg god oppfølging og tatt seg god tid når jeg har vært der.

Jeg vil absolutt anbefale denne fastlegen ut i fra mine erfaringer.

Useriøs lege, mangel på kunnskap eller bare dårlige holdninger?

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Kommer til lege med et problem som hun avfeier og anbefaler smertestillende tabletter (uff da). Det hun ser som et problem er at jeg er vegetarianer. Underlig at noen (til og med en lege) i det 21. århundre kan tro at vegetar-diett kan være helsefarlig. Sendte meg 2 ganger for å ta blodprøver, men har aldri fått resultater. Legen skulle ringe meg opp, men det skjedde aldri og da jeg ringte legekontoret visste de ikke noe om noen blodprøver... Useriøs legekontor, useriøs lege. Ble bare bortkastet tid og penger.

Fantastisk dyktig

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege de siste årene, og er veldig fornøyd! Hun tar meg alltid seriøst og har god tid til meg.

Smart og grundig

Lege: Velaug Aakre Kristoffersen Skrevet

Velaug er en fenomenal lege. Hun er faglig oppdatert, analytisk og omsorgsfull.

I tillegg er hun pedagogisk, og enkel å kommunisere med.