Logo for Maura Legesenter AS

Maura Legesenter AS

Logo for Maura Legesenter AS

Om

Velkommen til Maura Legesenter, et hyggelig legekontor midt i Nannestad. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen allmennmedisin, og vårt erfarne team av fire dyktige fastleger og tre imøtekommende helsesekretærer er klare til å hjelpe deg. Hos oss er god kommunikasjon en viktig del av pasientomsorgen, og vi legger stor vekt på å møte hver enkelt pasient med omsorg og forståelse.

Siste vurderinger av behandlere ved Maura Legesenter AS

En hyggelig, trygg og KUL lege

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Jeg er nok ikke alene om å mene at dette er en fastlege i særklasse! Irfan møter meg alltid med et smil, og en lege med litt humor er virkelig noe som gjør at legebesøkene blir langt mer trivelige og med senket skuldre.

Samtidig skrur han alltid på "seriøs"-knappen der det trengs, tar meg alltid på alvor, lytter og nøler aldri med å sende meg til spesialist.

Ting kan ta litt tid, men han følger alltid opp, og det er viktigst.

Utrolig trist at vi nå flytter hver vår vei, ellers er dette en lege jeg gjerne skulle hatt i lang tid fremover. Jeg gir Dr. Shakoori min varmeste anbefaling.

Lyttende og undersøkende med et smil

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Hadde Irfan Sharif Shakoori som min fastlege i perioden 1019-2022. Han er en meget hyggelig og varm person, og lytter godt til deg som pasient og tar deg på alvor.

Han er flink til å vurdere det han kan, og henviser til andre undersøkelser der det er behov. Han har humor, og kan tulle litt, men ikke på en uprofesjonell måte.

Alt i alt ekstremt fornøyd med han som fastlege, og byttet kun fordi jeg flyttet til en annen kant av landet.

Meget dyktig. Jobber raskt.

Lege: Seyed Ebrahim Alavi Skrevet

Fastlege i mange år. Lyttende, høflig og forklarer meget godt. Travel men effektiv. Konsultasjon på mail besvares raskt. Flyttet ut av kommunen men bytter ikke!!

Den beste legen

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Takk Irfan! Alle leger skulle vært som deg.
Irfan er er varmt menneske som ser pasienten sin, og lytter.
Han får deg til å føle seg sett og ivaretatt.
Ingen henvendelser er for små eller store.

Den beste legen jeg noensinne har møtt

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Da jeg kom til lege Shakoori jeg var syk og desperat. Jeg fikk ikke nødvendig behandling før jeg kom hit. Legen Shakoori har funnet hva er jeg syk av og gjør den beste at jeg blir frisk igjen.
Tusen hjertelig takk, lege Shakoori. Du er en eksepsjonell profesjonell.