Logo for Maura Legesenter AS

Maura Legesenter AS

Logo for Maura Legesenter AS

Om

Velkommen til Maura Legesenter, et hyggelig legekontor midt i Nannestad. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen allmennmedisin, og vårt erfarne team av fire dyktige fastleger og tre imøtekommende helsesekretærer er klare til å hjelpe deg. Hos oss er god kommunikasjon en viktig del av pasientomsorgen, og vi legger stor vekt på å møte hver enkelt pasient med omsorg og forståelse.

Siste vurderinger av behandlere ved Maura Legesenter AS

Ekte lege, ekte menneske og har stort hjerte for alle.

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Irfan Shakoori Sharif har fantastisk smil, han smiler med hele seg til alle. Som pasient føler jeg meg allerede bedre når jeg møter han og ser hans kjærlig blikk som er full av omsorg.
jeg synes å se pasienten og få dem å føle seg tatt på alvor viktigere enn medisin. Han har en helhetlig tilnærming til pasienter som jeg har observert. Han ser ikke pasienter utover diagnoser eller medisinsk forhold, han har stor kunnskap og evne å se kropp og sjel sammen. når jeg sitter med han i sin kontor gir han følelsen av at vi er likeverdet som menneske, men samtidig tar han ansvar for den faglige, og gir den tryggheten som lege. Jeg synes at han viser alle de etiske regler i praksis som står i loven mot sin pasient. Dette er viktig fordi det er ikke alle leger som klarer. En dag da jeg ventet på vente rom, tok han sin pasient inn, men samtidig så han en annen pasient som hadde ventet lenge. Han viste oppmerksomhet til den pasienten og prøvde å finne hans lege. Jeg har observert på vente rom flere ganger at han bryr seg med alle der, sender sin kjærlig blikk til alle uten å skille pasienter. Sist vil jeg si som pasient; Shakoori er en ekte lege med ekte hjerte.

Blid og flink.

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Doktoren holder det ha lover.
Alltid blid og hyggelig.
Jeg vet at han hører på meg og tilrettelegger for en trygg hverdag.

Dyktig og arbeidsom

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Dr. Irfan Sharif Shakoori er den aller beste legen jeg har møtt på mine 23 år. Han fortjener virkelig en applaus for måten han behandler pasientene sine på. Stiller alltid opp, er ærlig, motivert og dyktig. Han ser pasientene sine, tar de på alvor og man føler seg svært ivaretatt.

Det er første gangen på mange år (og mange legebytter) at jeg virkelig føler meg sett som individ, med egne behover og problemstillinger. Dette er en fastlege man kan stole på, og som medisinstudent selv er det lett å se hvilke utfordringer man kan møte tidsmessig på ett legekontor. Der står Irfan stødig, og jobber hardt for at alle skal få like mye tid i konsultasjoner, og at alle får den hjelpen de behøver. En rettferdig og dyktig lege!

Seriøs, hyggelig og tillitsfull

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Jeg har hatt Irfan som fastlege i noen år nå, og har bare gode erfaringer på mine besøk hos han.
Han er flink til å kommunisere, og bruker humor på en fin måte uten at det blir useriøst. Han virker oppriktig opptatt av å hjelpe så godt det lar seg gjøre.

Dyktig og smilende fastlege

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Jeg har inntrykk av at Irfan er veldig kunnskapsrik. Han tar alle nødvendige tester og henviser videre om det er nødvendig.
Han er alltid smilende og tar seg tid til å snakke, og spør alltid hvordan det går ellers.
Jeg har aldri hatt noe problem med å gå til lege, men jeg ser for meg at han vil gjøre det lettere for mange som sliter med det.
Jeg hadde en gang en sykdom som ikke er så lett å oppdage, men han oppdaget det og henviste meg videre.