Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS
Trygg og nøye
Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback SkrevetFantastisk lege som er nøye, hun lytter og ser pasienten. Har en ro som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt. Anbefales varmt.
Verdens beste fastlege
Lege: Line Brekke SkrevetJeg har hatt Line Brekke som min lege siden fastlegeordningen startet. Hun er virkelig en stjerne av en lege. Føler meg veldig godt ivaretatt, hun tar seg tid, ser deg som pasient, blir kjent med den du er. Absolutt alt følges opp og hun gjør meg trygg på at vi finner beste behandling. Hun har fulgt meg gjennom to graviditeter og er nå også fastlege for barna mine. Hun har alltid vært ekstremt flink med de! Vi er ekstremt takknemlige for å ha Line som vår fastlege. At det er ventetid på å komme inn noen ganger mener jeg er et godt tegn, det betyr og viser at hun bryr seg! for de gangene jeg selv har trengt ekstra tid har hun aldri sett på klokken bare gjort alt hun har kunnet for å hjelpe og hun viser tydelig at hun bryr seg. Det er for meg det aller viktigste hos en lege. Line er rett og slett verdens beste fastelege❤️
Trygg og tillitsfull
Lege: Kathrine Hannestad SkrevetImøtekommende, hyggelig og ser deg som menneske. Hun bruker den tiden hun trenger og spør om det er noe mer hun kan hjelpe med, selv om det kanskje ikke var hovedgrunnen til at du kom.
Dyktig i møte med pasienter
Lege: Kathrine Hannestad SkrevetFremstår genuint opptatt av å hjelpe. Tydelig i rådene sine til meg som pasient. God til å lytte. Klarer å finne gode løsninger sammen med meg.
Grundig, flink og empatisk
Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback SkrevetByttet fastlege på grunn av flytting og er veldig fornøyd. Tar ansvar og ser deg som pasient. Anbefales!