Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS
var en gang tryggg
Lege: Line Brekke Skrevetmitt største ønske i dag er at hun en dag blir seg selv igjen og den fantastiske personen hun var og da det strålte av henne bare hun kom ut i rommet.er rett og slett livredd for at hun er borte for alltid,,,,kommer alltid til å savne den jeg ble kjent med for så lenge siden for hun var min beste venn og den enste jeg kunne stole på....håper du har det bra og at det ikke har skjedd noe som hr fått deg til å bli en totalt ukjent for en som fortsått har ett lite håp....
Flink lege anbefales
Lege: Muhammad Awais SkrevetHan har en unik evne til å ivareta hver enkelt pasient uansett behov. Hele familien bruker han og alle er strålende fornøyd. Selv om jeg har flyttet mye på meg grunnet studier, har jeg valgt å beholde han som fastlege. Utrolig dyktig fastlege!
Trygghet og kunnskapsrik !
Lege: Line Brekke SkrevetJeg er en person som har et meget godt forhold til min lege, som jeg har sett pris i mange år. Hun har hjelpt meg på alle nivå.Tryggheten har jeg å min lege har steg for steg , og jeg har alltid trygg å hennes kunnskap. Men no jeg har jeg følt at den kjemien er borte, det slår ut i frustrasjon . Forstår ikke hvorfor ? Men jeg setter henne høyt. Det ligger nok meg på grunn av mine problem jeg har no, det gjør meg frustrert . Jeg har jo et håp om tryggheten kommer tilbake.
Storfornøyd
Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback SkrevetDyktig og trygg lege som ser hele inviditet og tar seg tid til å gjøre deg trygg. God kompetanse med evne til å se enhver pasient.
Fantastisk fastlege!
Lege: Kathrine Hannestad SkrevetEn lege som virkelig følger deg opp, ringer deg etter arbeidstid og bryr seg. Faglig dyktig, har alltid god tid, en lege du kan stole på!