Legene i Nygaardsgata AS

Nygaardsgaten 49 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS

En flott lege

Lege: Line Brekke Skrevet

Mine erfaringer med Line Brekke er kun positive, hun er oppmerksom samt lytter og behandler med respekt. Hun er faglig dyktig både på det somatiske og psykiske (hun ser hele mennesket). Hun har utvilsomt travle dager, men allikevel så har jeg aldri følt at det har gjort ting kritisk for meg. Noen ganger så slipper jeg inn til avtalt tid, andre ganger ikke. Og når det kommer til min egen helse så tar jeg meg den tiden som trengs, at jeg må vente på Line en gang i blant gjør meg ingenting. Jeg har alltid blitt godt mottatt av både Line Brekke, hennes ansatte og evt, vikarer. Og ja, jeg har nok sittet sur på venterommet jeg også, men det går fort over når jeg ser den alltid travle og blide Line Brekke.

Ser personen ikke bare diagnosen

Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback Skrevet

Har ymse plager av varierende alvorlighet. Å gå til henne er helt fantastisk. Hung følger opp, tar kjipe telefonsamtaler for å pushe feks rundt henvisninger og hun har alltid godt humør og løfter dagen min. At hun ser personen og helheten er veldig bra, at jeg nå har gått så lenge til henne gjør at jeg er trygg på at ting som skal følges opp blir fulgt opp. Og det gjør hverdagen min som kronisk syk enklere. 5 stjerner rett og slett

Det kan være noe venting når en kommer til time, men det må en nesten regne med når en går til flink lege. Og det er en lav pris å betale for å få en faglig dyktig og engasjert fastlege.

Interessert og dyktig

Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback Skrevet

Hun fremstår som trygg, hyggelig og flink til å følge opp. Klok håndtering og behandling av både barn og voksne.

mangel på interesse

Lege: Line Brekke Skrevet

mangel på interesse for pasienten
mangler oversikt og er ukonsentrert
får ikke støtte og hjelp
overfladisk

Kathrine Hannestad FANTASTISK LEGE

Lege: Kathrine Hannestad Skrevet

En lege som virkelig tar seg tid til å lytte, forklarer utrolig bra , og ikke minst gir tilbakemelding.
Takk for at sånne som deg finnes.
Anbefales på det sterkeste.