Legene i Nygaardsgata AS

Nygaardsgaten 49 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS

Holder oftes tiden!

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Gir bra tilbakemeldinger i brevs form.Flink til å lytte og utfører passients ønsker, raskt og effektivt!

Hyggelig og effektiv

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Lege Muhammad Awais som min ny lege, tok meg på alvor.Det tror jeg er en viktig faktor,når du flytter til en ny plass og bytter lege.Blitt henvist til vidare undersølelser og utredning i løpet av det samme legetimen.Hyggelig, proffesjonal og effektiv lege.

Dårlig på det meste

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Virker ikke interessert i å høre hva pasienten sier. Faglig svak i forhold til andre leger. Prøver å få timen unna fortest mulig. Vanskelig å forstå hva han sier.

De fleste andre faste legene på senteret er bra, men ikke awais dessverre

Lege Line Brekke? Ikke den beste jeg har hatt!!

Lege: Line Brekke Skrevet

Ventetiden er uendelig lang hos Line. Rekker nesten å strikke en barnesokk før man blir ropt inn. Og noen ganger kan man rekke å fullføre, men havner da på labben for å ta en injeksjon, som er overstått på 5 minutter. Så raskt kan det altså gå! Man blir faktisk spurt når man vil ha time, men blir samtidig orientert om helst å være så forsinket som mulig.
Hadde jeg vært hos lege en skjelden gang, ville jeg glatt hatt oversett ventingen, men er der fast hver 14. dag - og ettersom sokkesesongen er over, tar jeg nå mine haldolinjeksjoner på Volvat, mens jeg står på vent hos ny lege.

Den hyggelig og profesjonelt lege

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Awais er en meget profesjonelt, imøtekommende og hyggelig lege. Henviser uten tvil, ser deg i øynene og viser at han lytter. Tar seg god tid og bruker humor for å "løsne på stemningen", samtidig som han opptrer profesjonelt og alvorlig overfor deg som pasient og andre instanser. Jeg er kjempe glad i ham.