Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gulset Legekontor DA
Respektfull og lyttende lege
Lege: Kine Furuheim SkrevetKunnskapsrik, respektfull og svært lyttende lege. Tar seg god tid og bryr seg om din helse. Lytter alltid og tar dine utfordringer på alvor. Henviser videre og møter deg med stor forståelse. Føler meg trygg og ivaretatt.
Føler meg sett og ivaretatt
Lege: Kine Furuheim SkrevetKine er veldig dyktig og har god omsorg for pasientene sine. Hun har vist meg forståelse og anerkjennelse ovenfor det jeg har stått i. Hun svarer raskt og kommer med gode løsninger.
Lite hjelp å få.
Lege: Fredrik Andresen Wågene SkrevetHadde Fredrik som fastlegen en periode. Opplevde at han ikke tar ting på alvor, fikk lite hjelp og måtte selv undersøke hva ting kunne være og spesialister som jeg kunne bli henvist til.
Fungerte greit da jeg selv visste hvem jeg skulle henvises til og ba han om å henvise. Han klarte å sende henvisning. Men utover dette var det ikke mye hjelp å få.
Fikk ofte følelsen at det var andre viktigere ting han heller ville bruke tid på.
Trygg og til å stole på.
Lege: Kine Furuheim SkrevetGir alltid alt og er kjapp og effektiv til å svare på spørsmål. Har vært hos Kine flere ganger både med meg selv og med barna. Hun er virkelig flink!
Fantastisk fastlege
Lege: Anniken Aase Sommerfelt SkrevetMed sin kunnskap, trygghet og evne til å se hele mennesket er hun virkelig å anbefale.
Har hjulpet meg masse og vært klar og tydelig både ovenfor meg og ikke minst nav!