Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gulset Legekontor DA
Effektiv og omsorgsfull
Lege: Anniken Aase Sommerfelt SkrevetHar hatt Anniken som fastlege i mange år, og er så glad for å ha en fastlege som henne.
Hun er hyggelig, oppdatert, flink til å finne løsninger og følger godt opp. Om hun ikke er på kontoret eller det skjer noe akutt, så er legesenteret alltid flinke til å følge opp, og hun oppdaterer seg så raskt hun er tilbake.
Alltid lett å få kontakt og hjelp via PasientSky også.
Kan anbefale henne på det varmeste.
En av de beste 😊
Lege: Anniken Aase Sommerfelt SkrevetDet var min første visitt hos henne, og jeg ble imponert. Hun er kunnskapsrik, effektiv og samtidig hyggelig og profesjonell.
Dyktig
Lege: Fredrik Andresen Wågene SkrevetLytter og tar alle problemstillinger på alvor.
Finner løsninger som er bra for meg.
Hyggelig og imøtekommen
Veldig flink og kunskapsrik
Lege: Fredrik Andresen Wågene SkrevetBlitt veldig godt mottatt av Fredrik. Han er nøye, behagelig og dyktig. Veldig fornøyd. Viser stor interesse for pasientens helse.
Vurdering
Lege: Anniken Aase Sommerfelt SkrevetAnniken er en fantastisk lege som ser deg for den du er og alltid har et varmt hjerte for å hjelpe. Jeg har intet annet enn positive erfaringer med henne. Hun har vært der for meg med råd, hjelp og støtte som jeg setter så stor pris på.