Oris Dental Hinna Park AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kanalpiren, Laberget 28 4020 Stavanger
Oris Dental Hinna Park AS holder til i Stavanger

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Hinna Park AS

Dyktig og profesjonell

Pris

Jeg har vært i behandling hos Annlaug mange år. Behandling har vært veldig bra. Det er til tider veldig travelt på kontoret, og derfor kan det være litt vanskelig å få snakke med tannlegen. Hun framstår veldig profesjonell og jeg fikk derfor god tillit til henne. Min regulering var veldig omfattende men resultatet ble glimrende.

Den aller beste

Pris

Jeg har vært misfornøyd med tennene mine i alle år.
Ingen tannleger har informert meg om at det var mulig å gjøre noe.
Jeg oppsøkte tannlege Annlaug Stensland på eget initiativ. Hun ville gjerne gjøre noe for meg.
Nå er jeg superfornøyd!
Jeg kan smile fra øre til øre og får masse fine kommentarer for tennene mine. Tusen takk til dyktige Annlaug.

Pen perlerad

Pris

Jeg er en voksen dame som bestemte meg for å regulere tennene på søken etter det perfekte smilet. Etter gode anbefalinger valgte jeg å gå til Stensland. Jeg fikk først regulering på tennene oppe for å vende meg til følelsen, så nede etter noen uker. Tennene var litt ømme, spesielt etter å ha strammet, men dette venner man seg til. Litt ubehag må man da regne med når tennene faktisk flyttes på i kjeven. Jeg fikk god informasjon i forkant og underveis. Stensland er veldig dyktig og trygg i sitt fag, besøkene går raskt slik at jeg får tid til andre ting. Det er alltid god stemning på kontoret og Annlaug og assistentene er alltid blide og hjelpsomme! Nå som behandlingen er over (tiden flyr) er jeg kjempefornøyd med resultatet, min nye perlerad!