Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nygårdsgaten Legesenter DA
Trygg, kunnskapsrik og blid
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetByttet til Helana etter at min fast lege gikk ut i permisjon. Er veldig godt fornøyd med henne. Hun er kunnskapsrik, lyttende og effektiv. Følger meg veldig godt opp og tar meg på alvor. Skaper gode relasjoner med pasient gjennom sin væremåte. Anbefales!
Helena anbefales på det sterkeste!
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetFantastisk flink lege! Lettfattet, lystig og trivelig. Enkel å prate med og veldig kunnskapsrik. Hun gjør det veldig behagelig å være på legetime. Skulle ønkse jeg kunne ta henne med meg når jeg flytter fra Bergen. :)
Effektiv, men litt lite tid
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetJeg har inntrykk av at det blir litt lite tid hver time. I tillegg en del forsinkelse, men dette kan skyldes andre ting. Var litt ulike opplevelser, da jeg gjerne skulle ha hatt litt mer informasjon eller veiledning i enkelte tilfeller. Alt i alt god og profesjonell behandling hver gang.
Anbefales ikke
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetFramstår som travel og lite interessert i å lytte. Forklarer ting på en overdrevet enkel måte, som oppleves nedlatende.
Dyktig
Lege: Helena Maria Victoria Jørgensen SkrevetVar såpass fornøyd med Jørgensen etter hun var vikar for min tidligere fastlege, at jeg valgte å bytte. Hun framstår som faglig dyktig og når jeg presenterer problemstillingen har hun som oftest en løsning når jeg er ferdig å prate. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og at hun tar meg på alvor. Vil tørre å påstå at hun er den beste fastlegen jeg har hatt.