Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Køhler Legesenter
Får meg til å føle meg til bry
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetHar gått til henne i flere år nå, opplever henne som hyggelig, men føler meg alltid til bry når jeg har vært hos henne. Har blitt slik at jeg nesten unngår legebesøk - fordi jeg føler jeg verken blir sett eller hørt. Selv om timene som går an å bestille hos henne er relativt korte, opplever jeg at jeg alltid må vente minst en halvtime hver gang. Nå har jeg fått nok, og har satt meg på venteliste hos en annen lege. Hun er flink på akutte problemstillinger, personlig ønsker jeg en lege som jeg føler meg trygg på, og kan få god oppfølging.
Lyttende og empatisk
Lege: Margaret Oshaug SkrevetHun er en lyttende, empatisk, dyktig og erfaren lege. Hun bryr seg om deg som pasient og følger raskt opp. Jeg føler meg meget godt ivaretatt og trygg som pasient hos hun som fastlege.
Empatisk og profesjonell lege som følger deg opp!
Lege: Cathrine Bendz Aarrestad SkrevetHar hatt Cathrine som fastlege i 20 år nå og er godt fornøyd! Veldig empatisk og profesjonell. Veldig god oppfølging etter timene også.
Legekontoret ellers har også veldig dyktige personell.
Grundig og lyttende
Lege: Margaret Oshaug SkrevetBare gode erfaringer med henne som fastlege i ca 20 år. Går grundig til verks. Har som regel alltid gode tips til bedre helse før medisinering.
Norges beste lege
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetJulie er en fantastisk lege. Hun er en lege som møter deg med empati og åpenhet. Opplever henne som en lege som virkelig bryr seg om pasienten og følger tett opp. Hun er faglig dyktig og har alltid følt med ivaretatt og passet på. Nydelig menneske, anbefaler Julie på det sterkeste.