Julie Ellingsen Hustad
Har gått til henne i flere år nå, opplever henne som hyggelig, men føler meg alltid til bry når jeg har vært hos henne. Har blitt slik at jeg nesten unngår legebesøk - fordi jeg føler jeg verken blir sett eller hørt. Selv om timene som går an å bestille hos henne er relativt korte, opplever jeg at jeg alltid må vente minst en halvtime hver gang. Nå har jeg fått nok, og har satt meg på venteliste hos en annen lege. Hun er flink på akutte problemstillinger, personlig ønsker jeg en lege som jeg føler meg trygg på, og kan få god oppfølging.
Julie er en fantastisk lege. Hun er en lege som møter deg med empati og åpenhet. Opplever henne som en lege som virkelig bryr seg om pasienten og følger tett opp. Hun er faglig dyktig og har alltid følt med ivaretatt og passet på. Nydelig menneske, anbefaler Julie på det sterkeste.
Flink til å lytte, har gode løsninger. Empatisk og dyktig, stoler 100% på hennes faglige kompetanse.
Legen får meg til å føle meg til bry, og det oppleves som om hun ikke hører etter på hva jeg har å si om problemstillingen. Nå er ikke jeg en som ofte går til legen, men jeg forventer ihvertfall å bli tatt seriøst når jeg er der.
Hatt Julie som fastlege i en «årrekke». Måtte bytte i forbindelse med flytting og sto på venteliste for å få henne tilbake når jeg flyttet hjem igjen. Som pasient med både fysisk og psykisk helseproblematikk føler jeg , i motsetning til mange andre leger, at Julie lytter og tar meg på alvor. Får svært god hjelp og oppfølging og hun lytter og respekterer mine ønsker . Anbefales!