Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Køhler Legesenter
Ville ikke byttet fastlege med noen
Lege: Margaret Oshaug SkrevetMargaret Oshaug er en engasjert, grundig omsorgsfull og imøtekommende fastlege. Pga. kronisk sykdom i familien vet vi hvor mye det betyr med en god fastlege. Spesialister på sykehuset kommenterer ofte at vi har Oshaug som fastlege, for da vet de at vi følges godt opp. Det kan til tider være vanskelig å komme gjennom til legesenteret på telefon, men vi får alltid akuttime samme dag når det trengs.
Perfekt
Lege: Ivar Halvorsen SkrevetIvar er fantastisk dyktig og ikke minst veldig flink til aa berolige, svare paa sporsmaal og lytte. Jeg har flyttet fra Stavanger, men har flere ganger reist hjem naar jeg har vaert syk for aa faa hjelp av Ivar naar legen der jeg bor ikke finner ut hva som er galt.
Sprudelende lege
Lege: Cathrine Bendz Aarrestad SkrevetEr alltid i godt humør, er høffelig og gir masse gode råd samtidig som hun er en god lytter. Hun hjelper alltid om du lurer på noe. Kunne ikke hatt en bedre fastlege.
Fantastisk
Lege: Margaret Oshaug SkrevetVi er heldig å ha hele familien hos Dr. Oshaug. Hun virker alltid interessert. Husker oss/ting igjen enda vi ikke er der ofte. Kommer ikke til å bytte fastlege frivillig fra henne.
Gir inntrykk av å lytte men trekker for raske konklusjoner
Lege: Margaret Oshaug SkrevetTilgjengeligheten er normal. Du føler at du blir sett og hørt på en veldig behagelig måte. Men jeg har opplevd at hun trekker for raske konklusjoner. Dette har fått alvorlige konsekvenser. Service på kontoret er god selv om det er noe lang ventetid.