Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Køhler Legesenter
Leter etter ny fastlege
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetJeg opplever Julie som en svært hyggelig og arbeidsom lege som ønsker å være nettopp en dyktig lege. Og i starten opplevde jeg henne som nettopp det. Imøtekommende, ydmyk og nysgjerrig. Men etterhvert ble det til at jeg opplevde henne både som forutinntatt og lite åpen for eventualiteter. Det undrer meg at hun f.eks aldri måler BT eller lytter på hjertet. All den tid jeg jo tidligere hatt vært medisinert for høyt BT og også er operert for hjerterytmeforstyrrelse. Samt at jeg er en kvinne på 60 som etterhvert har flere kroniske lidelser. Opplever henne som utelukkende akuttmedisiner og ikke en oppfølgende fastlege. Jeg har hatt stor tro på denne fastlegen og syns det er veldig trist å måtte innrømme at jeg nå leter en ny fastlege. Hadde litt motstand mot å skrive dette, men slik er dessverre min opplevelse.
Trygg
Lege: Ivar Halvorsen SkrevetVeldig god lege han tok i mot meg når jeg hadde krise i små alder jeg hadde en dårlig før han og tok vare på meg veldig langt etterpå han kan du tro på
Faglig dyktig og lyttende
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetHar vært min fastlege i 4 år - har aldri vurdert å bytte fastlege. Hun er hyggelig, gjør grundige undersøkelser, gjør gode vurderinger og har så langt kommet til gode konklusjoner. Er veldig fornøyd!!
Empatisk og lyttende.
Lege: Margaret Oshaug SkrevetMargaret tar seg alltid god tid til pasientene sine. Dette er en lege som har en genuin interesse for yrke sitt, og tar deg alltid på alvor. Jeg opplever henne som empatisk og profesjonell .
Føler meg til bry
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetEn hyggelig og dyktig lege, men har ofte følt meg til bry når jeg har vært der, og gått ut med følelsen av å ikke bli sett eller hørt.