Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Køhler Legesenter
Kommer for sent!
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetHun kommer altid for sent, selv om man har time kl 8.30.
Hun opptrer forskjellig fra gang til gang:/
Svært dyktig, lyttende og tar seg tid
Lege: Cathrine Bendz Aarrestad SkrevetVirker oppriktig interessert og tillitsfull. Tar seg tid og går inn i hver enkelt problemstilling. Får time når jeg har behov og blir aldri avvist om jeg bringer inn flere problemstillinger.
Meget flink fastlege
Lege: Ivar Halvorsen SkrevetLegen er meget flink til å vise omsorg og å lytte til pasienten og å finne de beste behandlingsmåter. Han er nøyaktig og man føler at man er " i gode hender ". I alvorlige situasjoner stiller han virkelig opp og gjør sitt aller beste for pasienten.Kan absolutt anbefales.
Føler meg priviligert med Dr. Ivar Halvorsen som min fastlege
Lege: Ivar Halvorsen SkrevetHar hatt Dr. Ivar Halvorsen som min fastlege fra ordningen ble etablert og mange år før det. Ivar har alltid vært grundig og systematisk i sine vurderinger. Han har innlevelse og evner på en god måte på en forståelig måte å formidle overfor legmann diagnose og ledsaget av konkrete og potensielle bakenforliggende årsaker. Det er også en styrke at en sterk faglig person har meget gode empatiske egenskaper.
Anbefales!
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetHun er lyttende, empatisk, interessert, små morsom og helt ekte av seg. Hun tar meg alltid på alvor, og jeg merker at hun virkelig bryr seg. Hun ser hele meg og jeg kunne ikke hatt en bedre lege.