Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Køhler Legesenter
Føler meg priviligert med Dr. Ivar Halvorsen som min fastlege
Lege: Ivar Halvorsen SkrevetHar hatt Dr. Ivar Halvorsen som min fastlege fra ordningen ble etablert og mange år før det. Ivar har alltid vært grundig og systematisk i sine vurderinger. Han har innlevelse og evner på en god måte på en forståelig måte å formidle overfor legmann diagnose og ledsaget av konkrete og potensielle bakenforliggende årsaker. Det er også en styrke at en sterk faglig person har meget gode empatiske egenskaper.
Anbefales!
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetHun er lyttende, empatisk, interessert, små morsom og helt ekte av seg. Hun tar meg alltid på alvor, og jeg merker at hun virkelig bryr seg. Hun ser hele meg og jeg kunne ikke hatt en bedre lege.
Hyggelig men lite empatisk
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetEn hyggelig lege, men virker som at hun "detter" mye ut og svarene blir ofte oppfattet som gitt på autopilot. Støtter andres vurdering her inne at måten hun tar deg imot på varierer veldig på hennes egen dagsform. Hun har første time 08:30 og ankommer ofte legekontoret et kvarter senere i hastverk.
Har byttet fastlege
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetJeg syns hun er dyktig faglig sett og intelligent, men at hun kunne vist mer empati og medmenneskelighet. Jeg syns hun har vist seg fra flere sider de gangene jeg har vært hos henne. Hun kan vise engasjement og interesse noen ganger og gi god hjelp, men andre ganger har jeg følt meg til bry.
Det virker, for meg, som om hun prøver å bevise noe for seg selv eller andre istedenfor å lytte til pasienten. For meg blir det da vanskelig å føle meg ivaretatt og ha tillit til henne. Derfor har jeg byttet fastlege.
Hyggelig, men ikke hjelpsom
Lege: Julie Ellingsen Hustad SkrevetJeg har vært pasient i ca 4 år, og har aldri fått noe hjelp. Mange enkle løsninger og "kom tilbake dersom det ikke virker".
Hun er hyggelig, men jeg trenger en lege, og ikke en venn, og vil helst at min helse blir tatt på alvor.