Lørenskog Legesenter

Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar

Siste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter

Trygg og god lege

Lege: Synnøve Lie Kvisler Skrevet

Synnøve er en veldig hyggelig og imøtekommende lege som gjør at du føler deg både sett og ivaretatt. Har bare hatt henne i kun to år, men er veldig fornøyd basert på de gangene jeg har vært der, og det er veldig leit å måtte bytte på grunn av flytting

Kunnskapsrik

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Jeg har gått til Omar i mange år og er svært fornøyd. Jeg har alltid fått time iløpet av kort tid, og selvom han av og til er travel opplever jeg alltid at han er grundig og setter av tilstrekkelig med tid. Han er dessuten svært kunnskapsrik, fordomsfri og opplyst. Om det er temaer han ikke kjenner undersøker han. Etter å ha flyttet fra Oslo for et par år siden kjører jeg heller en time enn å bytte lege.

Dedikert og tillitsfull

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Beste legen jeg har hatt! Utrolig tillitsfull, tar pasienten på alvor og utreder grundig. Anbefales!

Står til forventningene til en fastlege

Lege: Bojan Popovic Skrevet

Opplever å bli tatt seriøst og er grundig. Konfererer med sykehus om nødvendig, og følger opp. Sier ifra til andre instanser når han føler de ikke følger opp godt nok.

Ringer alltid i fht prøvesvar.

Seriøs og grundig oppfølging

Lege: Bojan Popovic Skrevet

I tillegg til å være grundig er han venlig og jeg opplever å bli tatt seriøst og at han vil hjelpe meg med mine helseplager.