Lørenskog Legesenter

Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar

Siste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter

Fornøyd nå

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Jeg er enig med alle superlativene om doktor Pervez, men jeg vil også trekke frem den positive endringen i resepsjonen. Det fungerer nå i alle henseender som forventet fra en resepsjon. Takk for det.

Lite forståelsefull

Lege: Bojan Popovic Skrevet

Ble tildelt denne fastlegen etter min tidligere fastlege hadde sluttet. Etter å ha hatt en fastlege som viste forståelse over min situasjon tidligere fikk jeg en som tvert om viste null forståelse over min situasjon. Dette var en stor skuffelse - så nå står jeg på venteliste på ny fastlege.

Kunnskapsrik, engasjert, imøtekommende.

Lege: Karianne Engen Jacobsen Skrevet

Jeg er veldig glad for at hun er min fastlege og synes at hun er den beste legen jeg har hatt.Hun tar deg seriøst og du føler deg meget godt ivaretatt.

Fantastisk fastlege

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Fantastisk fastlege, den beste fastlegen jeg har vært borti. Han har vært helt uovertruffen i forhold til datteren vår sine allergier. Veldig kunnskapsrik, presis og hyggelig, jeg føler meg helt trygg på at han gjør de riktige faglige vurderingene hele veien.

Dessverre vanskelig å få tak i og sekretæren er lite hjelpsom.

Kjempeflink lege!

Lege: Karianne Engen Jacobsen Skrevet

Lyttende lege som tar pasienter på alvor. Rolig og vennlig. Er forberedt og kjenner til historikken.