Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter
Hyggelig lege som bruker digitale verktøy
Lege: Trygve Nesse SkrevetByttet lege til dette legekontoret fordi de har online bestilling, med mer. Traff også meget bra med legen. Han er aktiv på de digitale verktøyene. F.eks. slippe tur innom for svar på prøve.
Trygg, lytter, positiv
Lege: Geir Helge Waaler SkrevetDr. Waaler var vikar for min fastlege da jeg hadde time hos ham. Jeg ble møtt med trygghet, vennlighet og følte meg både hørt og sett. Legen var positiv og beroligende, og jeg gikk fra legekontoret med optimisme vedr. min situasjon.
Jeg har siden byttet fastlege til Dr Waaler.
Begynte vanskelig, men.klok msnn
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetVi kranglet til og begynne.med... jeg er barnrværnsbarn uten familie og sliter med traumer og kjipe minner. Tror han fatta det til slutt og vil si takk for forståelsen. Også beklager jeg.tidligere!
En god lege
Lege: Trygve Nesse SkrevetJeg er veldig fornøyd med Trygve Nesse som min fastlege. Jeg er fra før av noe redd for å gå til legen, men Nesse har endret dette for min del. Han hører på det jeg har å si, og tar mine problemer på alvor. Jeg får rask time, men det er gjerne noe ventetid når jeg først er der. Flotte lokaler.
Anbefales absolutt ikke
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetKviet meg hver gang jeg skal til ham. Opplever at Stian føler han har dårlig tid (kan aldri ta opp mer enn 1 ting om gangen når jeg er der) Tar deg ikke på alvor, og opplever han som svært uempatisk. Synes det er vanskelig å kommunisere med ham, og merker det er mistro til når jeg forklarer ting. Gått til ham i flere år men merker at han ikke bryr seg. Han har også hisset seg opp mot meg og blitt tydelig irritabel i stemningsleiet, noe som kan oppleves ekstra ubehagelig når det er legen din som snakker sånn til deg.