Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter
Kan anbefales!
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetHan er opptatt av at pasienten skal ha det bra både fysisk og psykisk. Viser omsorg ved å finne ut hva som passer best i din situasjon. Er effektiv. Har lun humor. Han er en lege som tar godt vare på dem rundt seg.
Dyktig og empatisk
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetStian er først og fremst svært dyktig faglig, og i tillegg veldig hyggelig og forekommende. Jeg føler alltid at jeg blir tatt på alvor av ham, og det er avgjørende for meg.
Meget dyktig og solid
Lege: Arild Lothe SkrevetHar hatt Arild Lothe som fastlege i over 15 år. Dyktig, saklig og lyttende. Bare bra ting å si om han. Jeg blir nesten overrasket når noen gir han svakeste rating i noen av anmeldelsene, da må man kanskje peke fingeren på seg selv kanskje? Jeg vil ihvertfall anbefale Dr Lothe som en god fastlege.
Experienced and easy to talk to
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetHe is experienced, helpful and eady to talk to. Available same day and always finding out what is wrong and best way to help me as a pacient.
Jeg er fornøyd
Lege: Jan Bjørnar Holen SkrevetLegen tar seg den tiden jeg behøver. Og har lyttet både når jeg har hatt psykiske plager og fysiske/somatiske utfordringer. Skriver ikke ut sykemeldinger i hytt og pine, men setter seg inn i problemet. Har allikevel blitt møtt de gangene behovet er tilstede. Alt i alt; profesjonell, flink, og tillitsfull.