Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter
God lege.
Lege: Jan Bjørnar Holen SkrevetOpplever legen som flink og komptetent. Savner at han hilser når han roper opp navn istedenfor at jeg må halvspringe bak han ned gangen. Han kan sine ting og han tar seg tid til å lytte. Har to ganger opplevd at jeg får regning med purregebyr etter time selvom legen selv har sagt jeg ikke skal betale noe - det var litt frustrerende. Ellers vil jeg påpeke at selve kontordamene, spesielt to stk. virkelig hadde hatt utbytte av kundebehandlingskurs. De er frekke, avvisende og jeg gruer meg hver gang til å møte dem. Her bør noe gjøres - de ødelegger veldig for helhetsopplevelsen.
Vennlig og imøtekommende
Lege: Jan Bjørnar Holen SkrevetJan Bjørnar virker rolig, pålitelig og kompetent. Mitt inntrykk er veldig positiv. Han tar seg den tiden han trenger og følger opp forløpet.
En god fastlege
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetEn god og hyggelig faslege i en passende alder som betyr at han har erfaring og samtidig er moderne. Han vet når du må gå til spesialist og kan faget sitt godt. Så jeg anbefaler Stian ;-)
Vekslende
Lege: Arild Lothe SkrevetHatt ham i mange år, vekslende erfaring, men det står mest på meg vil jeg tro, ikke ham (en er nervøs, usikker på hvordan en skal ordlegge seg, osv.). Han er saklig (kanskje litt klinisk), men er blitt "varmere" med årene. Alltid blitt tatt seriøst, føler meg trygg når jeg går, han "bagatelliserer" litt (noe som er BRA - gir meg veldig "det er ikke verdens ende og du skal ikke dø i dag!" følelser). Sykemeldinger er han ikke "lett" med, noe som også er veldig bra, så når jeg da får sykemelding vet jeg at jeg ikke tar "feil", at det faktisk er hold i det som skjer/ har skjedd. Følger bra opp, i den grad det er mulig når en har flere pasienter med flere forskjellige tilstander.
Kan fint anbefale ham :-)
Helsesekretærene (hvertfall de to norske damene - vært der lenge - eneste jeg har hatt kommunikasjon med, da jeg har tatt blodprøver og noen ganger per telefon) er fantastiske! Får meg til å slappe av og er så hyggelige og smilende og blide, blir rett og slett glad av dem!
Empatisk og dyktig lege
Lege: Stian Ellingsen Lobben SkrevetHar brukt denne legen i snart 3 år. Beste legen jeg har hatt. Enkelt å få timer, god oppfølging og profesjonell oppfølging. Særs dyktig.