Nytorget Legesenter

Klubbgata 5 4013 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter

gREI Å PRATE MED MEN MED MIN SYKDOM SÅ HAR JEG VÆRT EN PRØVEKANIN PÅ MANGEN MEDISINER.

Lege: Stian Ellingsen Lobben Skrevet

Virker som en grei kar å rate med men ikke peiling på hva han skal gjøre til tider og det er frustrerende for meg som sitter med problemet. Vært sykemeldt i 1 år straks og ikke bedre men verre men så skal jeg plutselig i jobb i en verre stand e det jeg var når jeg kom til han, derfor skifter jeg lege i håp om en som vet mer om min sykdom enn han. ingenting vont å si om han men burde sette seg mer inn pasientens sykdom og bakgrunnshistorien.

Takk for meg!!!....

Dårlig lege

Lege: Arild Lothe Skrevet

Denne legen dømmer deg så snart du kommer inn på kontoret hans. Han avbryter ikke, men man får en tydelig følelse at han ikke lytter og alerede har gjort seg opp en mening før man har forklart hva som er i veien.

Tillitsfull oppmerksom og grundig.

Lege: Stian Ellingsen Lobben Skrevet

Stian gjør en gir et godt inntrykk. Han bruker tid på pasienten og gir ytrykk for tillit og respekt, og man føler seg ivaretatt. Han er grundig i jobben og han kan sitt yrke.
Det er kort ventetid på å få time. og kan bestilles enkelt via SMS

Meget bra!

Lege: Arild Lothe Skrevet

Undertegnede fulgte en somalisk venn som trenger legens hjelp i forbindelse med varig svekkelse. Legen var vennlig og imøtekommende, fokuserte på min somaliske venn og snakket ikke over holdet på ham. Han virket omsorgsfull og engasjert + faglig dyktig!

Er meget fornøyd!

Lege: Stian Ellingsen Lobben Skrevet

Det er en flink lege som lytter og tar ting på alvor.
Jeg har fått en god oppfølging under graviditet. Er veldig glad å ha han videre som min fastlege for min sønn.