Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug
Gerlinde er den beste legen jeg har hatt.
Jeg har gått hos henne lenge og føler meg trygg og godt ivaretatt der.
En ting jeg setter stor pris på, er at hun gjerne ringer og gir meg prøveresultater lenge før de kommer per brev.
Hun virker totalt likegyldig til meg som pasient og jobben hun gjør generelt.
Jeg ville ikke anbefalt henne til noen.
Hun ville ikke høre hele pasienthistorien da «hun fikk migrene av det» (som hun selv uttalte). Her er det om å gjøre å komme seg fort bort!
Hadde henne som fastlege i flere år, men byttet etter å ikke føle meg ivaretatt. Det kjente jeg veldig på i en tøffere periode i midten av tyveårene. Dersom jeg ikke kan ha en lege som står ved min side, som støtter, hjelper meg og tar i bruk de rette instanser/verktøy for å gjøre min situasjon så bra som mulig, slik at jeg kan komme meg tilbake i jobb så raskt som mulig , vil jeg ikke ha den legen heller. Hvorfor ha en dårlig lege, når det finnes dyktige? Jeg byttet lege og har i dag en lege som er profesjonell, og som jeg har gode samtaler med, jeg blir sett som det hele mennesket jeg er. Hjelper ikke bare å kunne det som står i skolebøkene, og få gode resultater på universitetet, man må også møte mennesker /pasienter med respekt og empati. Hun har mye å lære. Det er faktisk ikke alle legeyrket passer for.
Har alltid blitt "hevet" ut av legekontoret like raskt som jeg kom inn. Hun virker totalt likegyldig til meg som pasient og jobben hun gjør generelt. Har dratt derifra og tenkt at om jeg hadde havnet i en situasjon hvor helsen min var livstruende så ville hun nok ikke tatt det alvorlig, skremmende! Jeg ville ikke anbefalt henne til noen.