Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug
Jeg er veldig fornøyd med legen. Hun er rask og effektiv. Jeg blir både sett og hørt og får den hjelp jeg trenger. En av de bedre legene jeg har hatt opp gjennom årene.
Har gått ut illsint av det legekontoret mange ganger, etter å ha møtt denne likegyldige personen som aldri har tatt meg seriøst. Flere ganger har jeg blitt gående syk fordi hun ikke har gitt meg medisiner eller villet undersøke meg, for så å få alt jeg har trengt på Volvat eller sykehus senere. Når det gjelder psykiske plager er hun også helt ubrukelig. Hun er vanskelig å åpne seg for, og når man gjør det blir man møtt av en passiv og nedlatende ordning. Følger aldri med, og husker aldri historikken din heller. Hadde Aldri anbefalt henne videre eller latt familie gå til henne.
Viser liten interesse og forståelse. Virker ikke som om hun har så mye kunnskap om psykisk helse, og er dårlig på å sette seg inn i andres situasjon.
Ho er flink å skrive ut resepter, men når jeg kommer å skal ha hjelp til medisiner under graviditet, så hadde ho ikke tid til meg! Da byttet jeg lege når jeg kom hjem.
Ikke en lege og anbefale.
Hun var overfladisk og uinteressert. Viste ingen empati og så mer på skjermen enn på meg. Virket kald.
Hun henviste meg videre til spesialist og for det burde hun kanskje fått to stjerner. Men hovedinntrykket var så negativt at det blir bare en.
Det ble med det ene besøket og da jeg kom hjem gikk jeg rett på nettet og fikk ny fastlege.