Jonas Peter Nicklasson
Det går fint å ha Nicklasson som lege - helt til du blir syk. Han virker uinteressert og jeg ble overhodet ikke tatt på alvor, hverken med min egen eller barnas sykdom.
Vil på det sterkeste fraråde alle å bruke Nicklasson som fastlege.
Helt klart dyktig og presis beskriver han meget godt.
Her får man timen når man har den (svært mange andre sitter man og venter i timesvis).
Han tar alltid på alvor det man sier - og opplever nå etter over ti år med han som lege at man får den hjelpen man trenger.
Han sier sannheten - og kanskje derfor noen som reagerer om de bare vil han noe som klør i øret eller sitt eget ønskesvar.
Kan på det tryggeste anbefales faglig såvel som hyggelig person. Vi har hele familen med 3 små barn hos han.
Han er også en av få som har et genialt system med sms for timer og sykmelding - noe som gjør det enkelt å få ordnet dette innen 24 timer som er hans svarrespons.
Er det viktig får man time raskt - ellers 5-10 dager.
Jeg har forøvrig arbeidet opp mot leger i min egen profesjon og sett mye - så det burde veie for noe.
Hilsen fornøyd kunde.
Tar seg ikke tid. Det føles at du må skynde deg for å komme deg ut av kontoret. Standard svar: "Alt er bra " eller "Det skal være sånn ". Ingen råd eller anbefalinger å få, informasjon må dras ut.
Veldig fornøyd med damene som jobber der. Jeg har faktisk fått mer hjelp og anbefalinger av dem. Liker bestilling av timen og resept på SMS.
Denne legen tar ikke pasientene sine på alvor. Han er dårlig på å lytte, har altfor dårlig tid og er vanskelig å få henvisninger av. Veldig dårlig på å snakke med barn. De årene jeg gikk til ham fikk jeg mer hjelp av sekretæren hans (veldig hyggelig) enn av legen selv. Valgte å bytte lege, nå er jeg veldig fornøyd!
Anbefaler ikke Nicklasson!!
Legen er lett å snakke med, tar det man sier på alvor. Videre er min erfaring at han lar deg som pasient finne løsninger/forslag selv og jeg har aldri følt meg mistrodd eller ikke blitt tatt på alvor. Han setter også foten ned dersom man vil til spesialister som er unødvendig å oppsøke. Dette er kanskje ikke legen for deg som trenger en lege som gir deg alle svarene, men for de pasientene som selv ønsker å ha endel styring selv og ønsker selv å jobbe aktivt med sin egen helse/og som tar endel initiativ på egenhånd. Han støtter opp om det meste så lenge det er fornuftig. Lett å få time/resepter med sms bestilling og man kommer fort inn ved akutt sykdom.Lett å parkere og fint med andre helsetilbud i samme bygg. De fleste av helsesekretærene er også veldig koselige og tar seg alltid tid til en prat. Min samboer,gamle mor, begge søsken m fmilie har han som lege.