Bharat Shukla

Autorisasjon (2012)

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bharat Shukla er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Bharat Shukla

God fastlege på Skotterud

Flink til å lytte og forklare, stller gode spørsmål. Rask til å sende videre for undersøkelser. Hans vis å støtte meg på som min lege på møtet med Nav kentes veldig godt.

- Store sko å fylle etter Monica Bodegård -

Denne nyutdannede legen klarer ikke helt å formidle at han er interessert i deg og det du forteller. Det er vel en av de viktigste egenskapene jeg synes en lege kan ha - oppriktig interesse. Sikkert mange kjedelige småsykdommer en fastlege må diagnostisere i løpet av en dag, ser den, men allikevel synes jeg en dyktig lege når det kommer til samspill med pasientene sine - er en som er tilstedeværende - uansett årsak til legebesøk.

Mye ord og noe stresset framtoning. Han snakker dog flytende norsk, og det er bra. Jeg følte meg litt underlegen på en måte og gikk ut med en følelse av "unnskyld-så mye-for-at-jeg-oppholdt-deg-disse-minuttene".

Til hans forsvar kan jeg kanskje legge til - for oss som har blitt overført fra Bodegård er det store sko å fylle med tanke på "å føle seg vel og sett i legerommet" - og overgang til stresset, mannlig lege blir stor.

Meget god lege

Har problemer med høyt blodtrykk og dette legger han en meget god jobb i for å få ned. Diskuterer også med kollegar for å finne gode løsninger for meg. Har tid nok til meg

Veldig bra lege

Handlekraftig, dyktig, nøler ikke. Forklarer godt og tar seg tid til å sette seg inn i ditt "case" og lytte til pasienten.