Marit Hommedal Thune
Jeg tenkte at jeg måtte legge igjen en vurdering av Marit fordi hun fortjener skryt. Hun er den beste legen jeg har hatt. Marit bruker tid på deg, lytter til deg, og tar deg på alvor. Jeg har aldri følt meg så trygg og ivaretatt hos noen lege før, og det er med tungt hjerte at jeg nå må bytte lege siden jeg skal flytte.
Marit Hommedal Thune er den beste legen jeg har hatt. Når jeg er inne hos henne føler jeg at jeg snakker med en venninne og ikke en lege. Tommel opp!
Får ikke skrytt nok av denne legen. Jeg kom til en hastetime og hun tok meg inn og ble igjen etter ordinær stengetid (kl 15) for å hjelpe meg på best mulig måte. Menneskelig og faglig flink lege. Føler meg ikke som en pasient når jeg er hos henne.
Når eg kom inn til ho berre for å få fornya resept på p-plaster, blei eg overraska over at ho tok seg tid til å snakke med meg og å bli kjent med meg som person, og å finne utav og informere meg om det kan være andre prevensjonsmidler som er bedre egnar for meg i min situasjon. Ho hadde på ingen måte trengt det, men ho tok seg tid til å forklare ulike fordeler og ulemper ved dei ulike prevensjonsmidlane, i tillegg til å fortelle meg kor eg kunne søke ytterligere meir informasjon om eg skulle ønske det på eigehånd.
Tar seg tid til pasientene og virker til å bry seg oppriktig. Alltid hyggelig og vennlig. En av de som ser pasienten og ikke kun dataskjermen. Gode råd og god fagkunnskap. Veldig fornøyd!