Marit Hommedal Thune
Dr. Thune er omteksom, tar seg god tid til å lytte og forklare og møte meg alltid med et smil. Får god og profesjonell hjelp hver gang.
Utrulig hyggelig fastlege som alltid tar seg tid til å lytte og forstå.Første gang eg opplever en så imøtekomende og grei lege som Marit :) Faglig flink,og finner ut av problemene raskt!Anbefalest ;)
Jeg har aldri møtt Marit, men har vært mye hos Marianne som har vært vikar for Marit. Jeg opplever Marianne som faglig dyktig. Jeg ble hørt og møtt med forståelse for mine problemer. Hun har vært streng mot meg men samtidig vist mye omsorg. Uten Marianne hadde jeg ikke blitt så fort frisk som jeg ble.
For første gang en fastlege som tar seg tid til å lytte. Hyggelig, lett å prate med, finner løsninger og er faglig dyktig.
Min fastlege var hyggelig da jeg møtte henne første gangen før hun gikk i fødselspermisjon. Vikaren hennes derimot var små frekk, stresset og virket uinteressert.
Besøkte legen flere ganger, men har ikke fått den hjelpen jeg trengte og det gjorde at jeg ble enda dårligere. Jeg var syk i flere måneder. Jeg tok dette opp med henne, og hun sa til meg at du kan bytte hvis du er ikke fornøyd!! Måtte til slutt gå til privat praktiserende lege og der fikk jeg hjelp på dagen selv om jeg måtte betale mye penger, men der ble jeg møtt med respekt og forståelse.