Henrik Hogsnes
En time med Dr. Hogsnes starter med at han hilser på deg, du setter deg ned i stolen ved pulten hans og han spør det hva som bringer deg til han idag. Så leser han litt i journalen din for å huske hva som skjedde sist samtidig som han noterer ned tingene du sier. Når du er ferdig med å snakke forklarer han hva han mener du har, hva som kan gjøres med det og om du forstår. Han virker ekstremt faglig dyktig, og om han ikke er sikker på en diagnose sender han deg videre til blodprøve eller en spesialist uten å nøle. Han kaster ikke bort tiden din og det er nok derfor det som regel er liten ventetid etter avtalt møtetidspunkt. Dr. Hogsnes kan anbefales på det sterkeste om du er ute etter en lege som kan sakene sine og ikke kaster bort tid. Han kan virke litt ordknapp om du ikke selv spør om utdypning, men da er han mer enn villig til å forklare så du forstår.
Super lege. Lytter alltid og har full orden på historie og sitt fagfelt. Glad vi byttet fastlege til han for hele familien
Kjempefornøyd med den nye fastlegen min!. Jeg slipper nå å sitte og vente en time over timen min. Hos Henrik har jeg ventet max 5 minutter før jeg kommer inn. Og det syns jeg er topp at han ikke misbruker pasientenes tid! Håper det fortsetter sånn!
Veldig varierende om jeg fikk god eller dårlig opplevelse hos legen. Virket som det kom an på dagshumøret hans. En time kunne jeg føle jeg ble hørt, og dermed god behandling. En anna time kunne jeg føle at jeg knapt ble enset, og kom bare med tull. Ellers så kunne det være vanskelig å bli henvist, for eksempel til gynokolog. "For jeg trengte ikke det før om et par år"... Vell... mye kan skje innen den tid... Heldigvis etter å måtte argumentere og være litt kvass, så får man henvisning. Bestilte en time, måtte vente 2-3 uker til jeg fikk timen, ellers så kunne jeg dra til legevakta hvis det var viktig. Jeg endte på legevakta... OG det å måtte vente 2-3 uker fra jeg bestilte timen var heller ikke uvanlig.
Ellers så kunne de som satt i skranken fått et kurs i å være imøtekommene, og smilekurs. Eventuelt "være hyggelig"-kurs.
Etter litt for mange uheldige/uhyggelige hendeleser, valgte jeg å bytte fastlege.
Manglet 1 dag på hull i sykmelding så ringte opp, etter jeg fikk svar tok det ca 10 minutter til jeg ble ringt opp igjen og fikk beskjed om at siste dags sykmelding ligger klart til henting. Null problem for kompisen min og hente det med meg på tråden da han var på vei hit. God service!
Litt lang tlf kø (maks 10 min), har vært borti mye værre.
Flink lege også, og virker som han vil ordne opp og finnne ut av problemet til vedkommende. For min del kan han se i skjermen så mye han vil så lenge han får med seg hva problemet er. Virker som en smart, grundig og rask person. Helt supert :-)