Henrik Hogsnes
Har et godt inntrykk av Hogsnes. Han tar symptomer på alvor, og bestiller heller en blodprøve for mye. Henviser også til spesialist.
Til de som klager over at han stirrer for mye på pc skjermen enn i øynene på pasientene, er mitt inntrykk at han ser på tidligere journalføringer og prøvesvar. Enten for å sette de i sammenheng med nye symptomer, eller for å følge det opp. Så ta det heller dom et godt tegn på at han prøver å se hele sykdomsbilde.
Henrik Hogsnes har mange pasienter og må således være effektiv i undersøkelser og arbeid. Likevel tar han pasienten seriøst og kommer med konstruktive forslag og gode begrunnelser til disse. Oppfatter ham som seriøs og med faglig tyngde. Om han ser mer i dataskjermen enn i øynene mine, eller ikke oser karisma, gjør ingenting så lenge jeg føler meg helsemessig ivaretatt. Det gjør jeg her.
Etter å ha fått en ny lege, har jeg skjønt hva en god dialog med en lege er. Dialog får man ikke med Hogsnes.
Han tar pasienten på alvor og bestiller de nødvendige prøvene. Han henvender man til spesialist når det trengs. Hvis noe haster så får man time nokså rask. Laboratoriet fungerer bra.
Har vært der jevnlig til årlige kontroller og har fått den servicen jeg trenger.
I de siste årene har det ballet seg på med en rekke sykdommer. Tildels meget alvorlige. Han har reagert meget effektivt og tatt de riktige avgjørelser og jeg føler med meget trygg med ham som min lege!
Man må ha litt tålmodighet med sentralbordet, men man kommer jo frem tilslutt.
Kommuniserer bra og gir tydelige beskjeder.
Det er litt ventetid for å få time, men hvis det er noe alvorlig, kommer jeg inn dagen etter, tidlig om morgenen. Har faktisk kommet til ham på en times varsel! (Alvorlig tilfelle!)