Henrik Lind
Henrik er en god fastlege. Han er flink til å lytte, stiller spørsmål og han tar tak i "problemet". Raske tilbakemeldinger, og god kommunikasjon.
Dette var svært ubehagelig opplevelse. Jeg kom til legekontoret med en problemstilling og mens jeg forklarte ble jeg møtt med himlende øyner og et hånlig flir, noe som gjorde meg så nervøs at jeg ikke fikk lagt fram hele problemstillingen. Når jeg stiller spørsmål angående helsa mi, blir det møtt med et nedlatende svar som røper at hun ikke har lyttet til det jeg sa. Hun bruker et ubehagelig "du"-språk, hvor du som pasient opplever å bli fortalt at "du" ikke kan få hjelp. Jeg var allerede i en sårbar situasjon og det hadde tatt meg mange år å samle mot til å oppsøke legehjelp for problemet mitt. Når det blir møtt på en bagatelliserende måte, kunne jeg like så gjerne ha latt være å gjøre noe med dette.
Dette er vært min sist gangen hos denne «legen».
Selv om er jeg veldig glad i Dr. Henrik Christer Lind, klarer jeg ikke å vente til når han skal komme tilbake.
Kerosha ser som uempatisk, arrogant og frekk lege. Hun snakket til meg på en nedlatende måte slik at jeg fikk den følelse at hun hadde ikke tatt meg på alvor.
Hun er ikke en god lytter, i en slik grad at hun klarer ikke å høre stille hva du sier, og snakket på meg hele tiden.
Konstant følelser jeg hadde mens jeg snakket med henne er at hun bagatelliserte alt jeg sagt for å gjøre så fort som mulig og å bli ferdig med timen for å gå hjem.
Jeg fikk 4 eller 5 timer fra skranken og fikk lov å møte henne bare 3 ganger. Ventetid på time er uker og uker…
Først gang møtet jeg henne etter 20’min. ventetid, når jeg vel fikk å komme inne på timen, spurte hun meg om jeg kunne komme en annen gang, fordi hun hadde ikke nok tid for meg denne dagen…helt useriøst ! og siste gangen som fikk lov å møte henne etter 1 måned ventetid for å få en time hos henne, som var alltid syk eller utilgjengelig, fikk ikke lov fra henne å ta på blodprøve fordi det var sein på dagen, og det var stenging men jeg fikk ikke eller lov å åpne munnen for å spørre om jeg kunne komme den dager etter å ta blodprøve… hun nesten kastet meg ut!
Faktisk å ha henne for «vikarfastlege» det betyr å få null hjelp fra helsesystemet!
Denne person vil bare tjene eller snylte penger med minst mulig anstrengelser.
Av alle disse grunnene og flere fortjener hun ikke å ble kalt som «god lege».
Jeg er lei for at dr. Henrik Christer lind kommer til å miste mange gode pasienter til denne verdiløs lege blir.
Dette var min første og trolig siste time hos denne umenneskelige legen. Dette mennesket etterlot meg gråtende ut av legekontoret. Jeg kom dit med problemer og fikk kort oppsummert beskjed om å ta meg sammen og holde ut fordi «sånn er det for folk flest». Hun brukte nedlatende språk og hånet meg når jeg forklarte om personlige problemer. Endte opp med å måtte bli trøstet av de bak resepsjonen.
Denne legen eier ikke et snev av omsorg, forståelse, empati eller medmenneskelighet.
Hadde noen fortalt meg dette, ville jeg nesten ikke trodd det var sant fordi det rett og slett høres for kjipt ut til å være sant.
Bestilt resepter via nett - purret etter fire dager - fått svar de finner ikke etter å ha brukt medisinene i 20 år. Sender nye meldinger - får ikke svar, men en faktura på 280 kroner - uten resepter ferdig.
Legesenteret er tilnærmet umulig å få kontakt med i telefontiden, timer ut - dette er alt for dårlig. Ventetid på time er uker.