Henrik Lind

0 av 2000

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Henrik Lind er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Henrik Lind

Veldig god fastlege!

Jeg er veldig fornøyd med Henrik, og har ingen planer om å bytte fastlege. Han tar seg god tid og spør alltid om det er noe mer jeg lurer på selv om timen egentlig er ferdig. Han er morsom, dyktig og møter deg på en fin respektfull måte :) Han er en sånn lege som du ikke er redd for å bestille time hos fordi du vet han tar deg seriøst - uansett hvor store eller små problemer du har!

Hyggelig og profesjonell

Har hatt Henrik Christer Lind som lege i et par år nå. Ingen ting å klage på. Undersøker grundig, tar de nødvendige prøver om du er bekymret for noe, skaper en rolig atmosfære og spør om det er noe mer du vil ta opp (ikke en selvfølge hos fastleger lenger, da mange helst vil skyve deg ut døra etter fem minutter). Kan anbefale Lind.

Effektiv og imøtekommende

Legen tar problemene alvorlig og sender henvisning raskt. Føler meg godt ivaretatt.
Lang telefonkø..

Hyggelig og imøtekommende

Hyggelig, trygg og imøtekommende lege. Sørger for at du føler deg sett og at du får den hjelpen du trenger. Veldig fornøyd.

Effektiv og omsorgsfull

Jeg måtte bytte vekk Henrik fordi jeg flyttet fra Oslo, men om jeg kunne beholdt han hadde jeg gjort det. Han er effektiv når det kommer til problemløsing, kommer med gode svar og er omsorgsfull. Man føler seg tatt vare på.