Sverre Enkerud
Etter å ha vært igjennom flere fastleger, ble jeg så glad for å endelig ha funnet Sverre! Han er en av de dyktigste legene jeg har vært borti! Han bruker god tid til å bli kjent med pasientene og tar deg på alvor. Og ikke minst er han utrolig hyggelig og imøtekommende. Jeg anbefaler han sterkt!
Sverre er først og fremst en ekstremt strukturert fastlege som virkelig utmerker seg med sin faglige dyktighet. Fra første møte viser han at han har full kontroll, og han har en imponerende evne til å huske både medisinsk historikk og detaljer fra tidligere konsultasjoner. Han gir meg som pasient en følelse av trygghet, fordi han alltid møter forberedt og følger opp nøyaktig på avtalte tidspunkter. Sverre er svært profesjonell i tilnærming, språk og behandling – langt mer enn noen tidligere fastleger jeg har hatt. Han er ikke bare vennlig, men også respektfull og direkte, noe som gjør at jeg føler meg tatt på alvor og forstått.
Gjennom sitt arbeid formidler han en oppriktig interesse for å hjelpe og forstår hvordan ulike faktorer påvirker min helse. Sverre er også svært profesjonell i både språk og holistiskvtilnærming, og han skaper en atmosfære av tillit som gjør at jeg kan være åpen, selv med sensitive temaer. Jeg anbefaler Sverre varmt til alle som ønsker en fastlege med høy faglig kvalitet, som alltid tar sitt yrke seriøst og har en strukturert og grundig tilnærming. Sverre kan endre liv - noe jeg står inne for.
Etter en lang periode med ulike vikarer for min tidligere fastlege kom Sverre inn og ble en vesentlig forbedring av mitt helsetilbud. Dette skjedde på et tidspunkt der dramatiske ting skjedde med min helse. Hans oppfølging var av stor betydning for meg og for at en alvorlig trussel mot min helse ble kontrollert på aller beste vis. Det er betryggende å vite at jeg har Sverre som fastlege.
At noen kan skrive negativt om denne legen finner jeg meget forunderlig! Tror det sier mer om den som skriver enn legen. Vi skiftet fastlege til Sverre Enkerud for over 1 år siden, og wow!, for en fastlege! Hyggelig, menneskelig, empatisk, lyttende, bruker god tid, profesjonell, kunnskapsrik og ikke minst støttende! Til å begynne med var han litt forsinket etter å ha startet opp på nytt legesenter, men hvilke leger er ikke det? Men det har nå bedret seg! Jeg og min samboer er bare kjempefornøyde, og vi har selvfølgelig anbefalt han videre til våre venner og familie. Han får alle stjerner av oss på alle punkter!
Enkerud er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er kunnskapsrik og tar seg tid til å forklare. Jeg blir tatt seriøst og føler meg sett. Virkelig hyggelig opplevelse på alle måter!