Gunhild Hanssen

0 av 2000

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Storoklinikken Telefonnummer22 09 88 8822 09 88 ...
Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo
Gunhild Hanssen er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Gunhild Hanssen

Gundhild Hansen, finn deg noe annet og gjøre. Fastlege er ikke din greie.

Enda et eksempel på at ikke alle passer til fastlege rollen. Gunhild er hverken spesielt interessert i og høre på det du har og si eller og hjelpe deg med det. Hun er stortsett sur og lite i møtekommende. Når hun til slutt blir nødt til og gjøre noe er hun slurvete. Når hun skal undersøke deg virker hun usikker og hennes henvisninger er ikke spesielt gode. Hun sitter med snusboksen sin i noe som virker som en helt annen dimmensjon. Jeg vil annbefale sterkt og finne deg en annen fastlege.

Belastning for helsevesenet.

Slurvete fastlege som såvidt tar seg tid til å fysisk inspisere eller undersøke pasienten. Velger å henvise til spesialistkø i 3 måneder i stedet, og fremstår rett og slett som veldig usikker...

Positivt at hensikten er å hjelpe pasienten, men det skal ikke være nødvendig å bli henvist når det er helt generelle allmennplager som skal avdekkes og behandles. Er ikke under den oppfatningen at legen er kompetent nok til å yte tjenester som en fastlege skal kunne gjøre.

Den dårligste fastlegen jeg noen sinne har hatt

Hun virket sur og det virket som at jeg var til bry for henne. Kan hende hun er en god fastlege for dem som ikke behøver en vennlig tone mellom seg og fastlegen... Virket lite sympatisk og ikke så veldig hjelpsom. Hadde ingen interesse av å bli videre kjent med meg, til tross for at dette var mitt første møte med henne som min nye fastlege. Synes det var rart at hun svarte så krasst på de spørsmålene jeg hadde.

Vil ikke anbefale henne til studenter, eller generelt folk som har behov for en vennlig og snill fastlege.

Flink og grundig

Jeg har vært hos Gunhild et par ganger nå, og jeg er veldig fornøyd. Hun vet hva hun skal spørre om og gjør det hun kan for å løse problemet. Kan hun ikke hjelpe selv, så sender hun deg til en spesialist. Hun er flink til å lytte og tar deg på alvor. Synes ikke hun er sur i det heletatt, hun virker bare til å være ganske konsentrert om oppgavene sine, noe som jeg synes er veldig fint. Anbefaler henne på det sterkeste.

Flinkere enn hva man får inntrykk av her

Jeg hadde først Øyvind Aa som fastlege, deretter vikaren for så å få Gunhild.
Hun er lyttende og hyggelig, kan snakke om ting utenom selve problemstillingen.
Vært hos henne tre ganger og hun spørr alltid om tidligere problemer, noe mange leger glemmer. Jeg har hatt flere fastleger som bare har skrevet ut resept uten å henvise til spesialist, Gunhild gjorde det med en gang.

Fornøyd og synes hun virker Flink