Gunhild Hanssen
Jeg kom til henne med psykiske problemer og ba om henvisning til psykolog, noe hun nekta å gi meg. Isteden ba hun meg begynne "å gå tur". Aldri følt meg så frustrert og dårlig ivaretatt i hele mitt liv.
Vanskelig å finne noe bra her. Har litt sans for tørr humor(sitter langt inne). Hun sitter med snusboksen sin og er ganske fraværende. Lytter ikke, og svarer plutselig helt på andre ting.
Hun er ei trivelig og dyktig lege.
Og tar seg tid og seriøs. Vil si hun er effektiv, hyggelig og flink. Har vært hos henne et par ganger og syns hun er god i faget sitt. Hjelper deg så godt som mulig.
Eneste som er veldig og da mener jeg veeeeldig negativtver at hun tilhører storoklinikken. Et verre legesenter skal man lete lenge etter. Når man først sitter 13min inteøefon kø får man den dårligste servicen noen gang. Er kun ei søt og hyggelig jente der. Resten har spist sitroner til morran.
Jeg er veldig fornøyd. Hun har tatt problemene mine seriøst, og virkelig undersøkt og gitt meg råd. Syns overhodet ikke hun har virket sur eller "kald" slik jeg kan lese her - heller mer seriøs. Alt i alt veldig fornøyd!
Ble overført til vedkommende etter Aa. Opplevde første møtet med henne som negativt. Ikke et smil å se under hele legetimen. Jeg måtte mase meg til spørsmål jeg hadde. Hun var ikke interessert i verken hvordan jeg hadde det eller om det var noe jeg lurte på. Hun er sikkert flink i sitt fag, men jeg vil ha en lege som bryr seg om min helse.